sephastto

Michal
225

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Česká republika



    The Batman
    The Batman (2022)
    8
    JE to dlouhé, je to napínavé se spoustou zvratů, ale i když tohoto herce nijak nemusím, bylo to dobré :) Ale za mně je předchozí trilogie natočená poutavěji :)
    Párty Hárd
    Párty Hárd (2019)
    5.5
    Už dlouho jsem neviděl takovou místy až opravdu velice nechutnou blbost :D Ale přes to všechno se člověk párkrát zasměje. Dalo to ale fušku dodívat se až do konce. S trochou nadsázky jsou to takové české prcičky, které ale co do nechutnosti drtivě poráží předlohu :D
    Predátor: Kořist
    Predátor: Kořist (2022)
    8
    Jeden z těch nejzajímavějších predátor filmů. Má to atmosféru, má to napětí, a je to i trošku uvěřitelné. úplně se ale odklání od všech předchozích dílů a ignoruje velkou část toho, jak byl predátor do teď vnímán, včetně toho, že z velké části ignoruje celý svůj arzenál. Ale filmu to nijak neubírá na kvalitě :)
    Hacksaw Ridge: Zrození hrdiny
    Hacksaw Ridge: Zrození hrdiny (2016)
    6.5
    Nesympatický herec, sice podle skutečné události, ale ani tak mně to nijak neohromilo. Válka není hezká věc a příběhy byly a budou, ale je to pořád dokola a začínám mít spíš pocit, že nemají co točit. Příště se možná dočkáme filmu na motivy dvou žížal, co se měly rády, ale ve válce je někdo zašlápnul. Na jedno shlédnutí možná, ale podruhé to vidět nepotřebuji.

    Oblíbená díla

    Oblíbení tvůrci