lukas-korunak

Lukáš Koruňák
284

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Praha, Hlavní město Praha, Česká republika



    Trollové
    Trollové (2016)
    8.5
    Skvělý film na lehkou zábavu, nesložitý děj a relaxaci. Vtipy pobaví i starší a písničky jsou prostě super! Od filmu jsem moc nečekal, ale přijde mi to jako jede z těch povedených animovaných filmů poslední doby. Mráček byl super zábavná postava a u některých vtipů jsem se opravdu dost nasmál.
    Už je tady zas
    Už je tady zas (2015)
    7
    Celkem zajímavý snímek. Z jedné strany je to založený na vtipnosti, ale zároveň je ve filmu i myšlenka. Touto cestou jsou ukázány některé problémy dnešní doby. Člověk se u filmu baví, je vtipný (což asi každý, kdo se na tento film chtěl podívat asi předpokládal), ale po filmu každému proletí hlavou, že ten Hitler ve filmu měl asi v něčem pravdu...
    Doctor Strange
    Doctor Strange (2016)
    8.5
    Velmi povedený film. Podle mě je to jeden z těch lepších filmů od studia Marvel a vůbec ze žánru superhrdinů (ale tak DC moc velká konkurence není, co si budeme povídat). Je to akční, poutavý a po efektní stránce velmi povedený film. Je tam i pár vtipů, které do vážně pojatého příběhu úplně nepasují, ale některé z nich jsou i velmi povedené. Podle mě určitě stojí za to vidět.
    Bourneův mýtus
    Bourneův mýtus (2004)
    9
    Velmi povedený film. Myslím, že skvěle navazuje na předchozí díla, a tím tak doplňuje celý příběh Jasona Bourna, ale zároveň se na film dá dívat i bez shlédnutí 1. dílu a člověk o nic zásadního nepřijde. Koncept elitního zabijáka, který se díky amnesii snaží změnit, jedná tak, aby si očistil svědomí se mi opravdu líbí.
    Zhasni a zemřeš
    Zhasni a zemřeš (2016)
    6.5
    Pro mě zklamání. Čekal jsem hodinu a půl napětí a očekávání toho, že se leknu, ale to přišlo asi jen 2x za celý film. Příběh není špatný, ale na horor docela málo strašidelný. Líbilo se mi, jak se postupně odhalovala minulost matky hlavních hrdinů a ukazovalo se propojení s Dianou. Celkově průměr.

    Oblíbená díla

    Oblíbení tvůrci