Profilový obrázek

Evson

Eva Indrová

Komentáře 15

Od nejnovějších
  1. Byl jednou jeden král...
    Byl jednou jeden král... (1954)
    10
    Tuhle pohádku si nikdy nenecháme ujít, i když jsme ji viděli snad 100x:) Nezapomenutelné hlášky snad používá většina z nás i v běžném životě:) Škoda, že už takové pohádky nikdo nemůže natočit. Chybělo by totiž to hvězdné obsazení.
  2. Velká šestka
    Velká šestka (2014)
    10
    Každý animák máme povinně v obsazení 2 dospělí+1 dítě:) A už hodně těchto filmů mě pobavilo, stejně jako tento. A nejen pobavilo, ale i 3x tekly slzy...všem:) Postava Baymaxe je úžasná!
  3. Padesátka
    Padesátka (2015)
    8
    Nešla jsem na tento film s žádným očekáváním.... pohodový film, neurazil, ani nepřekvapil... náhodou byl docela fajn a pobavil:)
  4. Most
    Most (2011)
    9.5
    Na mostě spojující Dánsko a Švédsko leží mrtvola - přesně v místě, kde most protíná hranice. To také svede dohromady dva detektivy z obou států a může začít vynikající severský seriál. Mě osobně se hodně líbila Sofia Helin jako detektiv Saga, jejiž povahu si brzy zamilujete:) Zkrátka jeden díl skončí, ale musíte dát další:)
  5. Zločin
    Zločin (2007)
    9.5
    Severská produkce opět nezklamala, seriál jsme dali - jak se říká - na jeden dech. Škoda, že mu dali prostor až kolem půlnoci na ČT 2. 3 série, v každém probíhá vyšetřování zločinu vyšetřovatelkou, jejíž zbrklou povahu si oblíbíte. Vždy je příběh propleten s politickou scénou a už u prvního dílu vsázíte na vraha - bohužel většinou to nevyšlo:)
  6. Muž v ohni
    Muž v ohni (2004)
    9.5
    U tohoto filmu jsem se ani minutu nenudila, možná začátek byl pro někoho "pomalejší", ale určitě každá scéna měla svůj účel. Napětí vystřídá hodně dojemný konec....Muž v ohni řadím k mým nejoblíbenějším filmům, věřím, že oslovil i ty, kteří tento žánr nemají v oblibě.
  7. Avatar
    Avatar (2009)
    10
    Pro mě jednoznačně zatím nejlepší 3D film, jsem asi šílenec, ale byla jsem na něm v IMAXu 7x:) Viděla jsem ho jednou i v televizi, ale to už není ono. Jsem zvědavá na další díl a už se nemůžu dočkat. Snad nezklame:)
    • úžasný zvuk a velké plátno IMAX umocnilo zážitek
    • silné aktuální téma této doby
    • nádherný svět čisté přírody a bytostí v ní
  8. 10 pravidel jak sbalit holku
    10 pravidel jak sbalit holku (2014)
    8
    Příjemný film na nedělní odpoledne, z kina jsem odcházela s dobrou náladou. Tento film je dobrým příkladem toho, že může pobavit i bez - v českých filmech tak oblíbených - lechtivých scén s odhalenými těly:)))))
  9. Gravitace
    Gravitace (2013)
    9
    Viděla jsem tento film ve 4D, doporučuji minimálně ve 3D. Jinak film ztratí atraktivitu. Bylo zajímavé být součástí vesmíru a nakouknout mu pod pokličku. Zajímavé také bylo zažít ten pocit klidu a děsivé samoty daleko od Země. Pokud bych to ale měla srovnávat s filmy natočenými ve 3D, tak u mě jednoznačně vede stále Avatar.
    • skvělé herecké výkony
    • hudba, zvuk
  10. X-Men: Budoucí minulost
    X-Men: Budoucí minulost (2014)
    10
    Už dlouho jsem nešla z kina takhle nadšená, jako ze včerejší předpremiéry. Musím se přiznat, že jsem ještě neviděla žádného X-mena a zvažovala jsem, jestli se mám na předpremiéru připravit a udělat si týden filmových večerů a la X-men:) Nebylo to potřeba, nenudila jsem se ani chvilku, naopak jsem se výborně bavila, zejména při scéně v kuchyni, kdy si Quicksilver rozjel svoji scénu:)To všechno podpořili parádní zvukové efekty ... je jasné, co budu dělat dalších pár večerů. Pro dnešek už mám nachystanou jedničku:) Děkuji Kinoboxu za pozvání, stálo to za to!
  11. Pán prstenů: Společenstvo prstenu
    Pán prstenů: Společenstvo prstenu (2001)
    10
    Dlouho jsem odkládala shlédnutí celé trilogie a musím uznal, že to nebyla žádná nuda. Knížky jsem nečetla, tak nemůžu porovnat, jak se povedlo filmové zpracování, ale co jsem viděla, byl zážitek! Všechny tři díly v jednom dni - škoda, že není další.
  12. Zelená míle
    Zelená míle (1999)
    10
    Tento film jsem viděla několikrát.... a pokaždé mě rozbrečel. Krásná postava Johna Coffeyho v podání Dunkena, který už bohužel není mezi námi, mě dostala. Neznám nikoho, komu by tento film nepřirostl k srdci.
    • obsazení a herecké výkony
    • hodně emocionální film
  13. Forrest Gump
    Forrest Gump (1994)
    10
    Gumpa jsem viděla několikrát a stále mě baví.
    • skvělé hlášky, které už nelze zapomenout
    • herecké obsazení, skvělý výkon Toma Hankse