Profilový obrázek

Mufalda

Komentáře 3

Od nejnovějších
  1. Labyrint: Zkoušky ohněm
    Labyrint: Zkoušky ohněm (2015)
    7
    Pokud jste neviděli první díl, nemusíte se obtěžovat dívat se na jeho pokračování. Snímek je nazvaný dosti nelogicky Labyrint: Zkoušky ohněm (žádný labyrint ve filmu není!). Děj by se dal charakterizovat jako cesta naslepo. Postavy pořád někam putují, ačkoli nevědí přesně kam. Po prvním dílu velké zklamání. Jen výprava a hudba super.
  2. Gangster Ka: Afričan
    Gangster Ka: Afričan (2015)
    9
    Afričan začíná tam, kde jednička skončila. Přestože název jemně naznačuje něco o Africe, velká část příběhu se opět odehrává v Praze a na Seychelách. Opět se setkáváme se starými známými. Herci odvádějí nadstandardní práci, Hynek Čermák se do své role dost položil, ale zároveň to už tolik nepřehání. Afričan je dějově trochu chudší než první díl, dochází k méně zvratům a podrazům, což nabízí více prostoru postavám. Kdo příliš neočekává dostane přesně to co očekává:-) Super!
  3. Hunger Games: Síla vzdoru - 2. část
    Hunger Games: Síla vzdoru - 2. část (2015)
    10
    Stephen King o knize, podle, které je film natočen, řekl, že je jako droga, že se od ní nemohl odtrhnout. Musím s ním souhlasit i v případě filmu. Ovšem co mě nejvíce dostalo je úplný konec . U Hunger games je konec tak moc otevřený, že každý může mít svou vlastní teorii a žádný nápad se nebude opakovat. Doporučuji:-) Ale pusťte si raději všechny díly:-)