Profilový obrázek

VELA

Veronika Šmírová

Komentáře 12

Od nejnovějších
  1. Transcendence
    Transcendence (2014)
    10
    úžasné sci-fi , naprosto nový námět , vše na 100% , obsazení , scénář , režije , děj , myšlenka , i to co vás vezme za srdce :-) má to vše !!!!!!! určitě skoukněte ':-)
  2. 300: Vzestup říše
    300: Vzestup říše (2014)
    6
    300 bitva u Thermophil mě nadchnul , byla jsem uchvácená , ale toto pokračování mě zklamalo , vše krásné, jen ten děj na nic , žádné napětí , žádná láska , žádný smutek , nic co by Vás vzalo za srdce a to je ve filmu nejdůležitější , něco co ve vás nechá stopu , ať je to smích , nebo děs , ale tento film je studený a nijaký , obrovské zklamání :-(
  3. Babovřesky 3
    Babovřesky 3 (2015)
    9.5
    Kdo má rád české komedie a Babovřesky , tak řekne , že trojka je nejlepší :-) tyto komedie zrovna nejsou můj šálek kávy , ale kvůli dětem jsem je byla nucena shlédnout :-) a je to prostě odpočinková sranda pro veselé lidi , sklidila i velký úspěch u dětí :-) takže fanouškům ano , tento díl je z nich nejlepší
  4. Velká šestka
    Velká šestka (2014)
    10
    Úžasná pohádka , zase naprosto něco jiného a nového , doporučuji všem kdo máte rádi rodinné a pohádky , dětem se to moc líbilo , děj je zajímavý, napínavý , dobrodružný , nápaditý :-)
  5. Hacker
    Hacker (2015)
    8
    Super film ,odpočinkový akčňák , už jsem ho skoukla dvakrát , doporučuji shlédnout , nenudíte se , není to na oscary , je to prostě akčňák !!!! Ale nezklame !!
  6. Fotograf
    Fotograf (2015)
    6.5
    Film super , jen porovnání pana Saudka bléééé a Roden super herec a krásný chlap mi mrňávého úchylného pana Saudka moc nepřipomínal :-D , ale zahrál to skvěle a zjistili jsme , že umělci jsou fakt bláhoví a žijí v jiné realitě :-D když dají někomu plnou moc na vše :-) to může udělat fakt jen bl..c :-D , takže na shlédnutí dobré , ale pro mne je to hořké drama a komedie pouze chvílemi!A to chrápal i se svou dcerou :-( nesmí se nad tím člověk zamýšlet , jinak se mi to hnusí :-)
  7. Sedmý syn
    Sedmý syn (2014)
    8.5
    Tento film mě nezklamal ,i když na poprvé jsem čekala něco víc. Hodně lidí asi čekalo nějaký super fantasy se složitým dějem a šílenou zápletkou a on byl jasný děj a jasná zápletka , ale o to film není horší, jen to nebude mega-film . Super fantasy , super obsazení , krásné kostýmy i zpracování !!!! Výborná režie , jen mě to přijde hodně zjednodušený děj a zrychlené, aby se film neprotáhl , ale už jsem to viděla dvakrát a čím dál více tomu přicházím na chuť :-) Stojí za skouknutí:-)
  8. Burácení
    Burácení (2015)
    10
    Film super , závěr mazec , takovej je život :-) Vůbec jsem nevěděla o čem to bude , když jsem si to pouštěla a byla jsem překvapená :-) Silné téma. Herci výborný ! Pochvala a můj hlas.