DarkrayCZ

Komentáře 5

Od nejnovějších
  1. Červený drak
    Červený drak (2002)
    9.5
    Čekal jsem málo dostal jsem hodně. Skvělá atmosféra, výborný Raplph Fiennes. Lepší než Mlčení jehnátek to sice nebylo, ale dost mu to šlape na paty. Hodně se mi líbil konec který nebyl úplně podle knihy. Podle mě hodně nedoceněný film. Jen ten Lecter občas působil navíc a nebyla tam žádná scéna na kterou bych vyloženě ,,koukal s otevřenou pusou". Ale i tak to mělo skvělých momentů dostatek.
  2. Mlčení jehňátek
    Mlčení jehňátek (1991)
    10
    Anthony Hopkins v roli Hannibala je perfektní a i ostatní herci hrají perfektně. Film má velmi působivou atmosféru, která je ve finále a při útěku díky skvělému soundtracku a hereckým výkonům prostě úžasná a nepotřebuje k tomu ani přímé zobrazování násilí.
  3. Čelisti
    Čelisti (1975)
    10
    Za mě nejlepší Spielbergův film. Ikdyž v dnešní době už může působit trochu zastarale. Lepší film který se odehrává kolem nějákého zvířete není. Trojice hlavních hrdinů perfektní. Obvzláště postava Quinta je vážne skvělá a výborně zahraná. Navíc k tomu všemu hraje úžasná a dnes již legendární hudba.
  4. Pulp Fiction: Historky z podsvětí
    Pulp Fiction: Historky z podsvětí (1994)
    6
    Podle mě hodně nadhodnocený film. V podstatě první kapitola je o ničem a není důležitá pro zbytek filmu. Jediná kapitola která mě celkem bavila byla s Brucem Willisem. Zbytek byla nuda okořeněná chytrými dialogy a skvělými herci. Chápu že to někomu stačí k radosti, ale označovat tenhle film za nejkultovnější jak to někdo dělá je podle mě přehnané a to dost.
  5. Temný rytíř
    Temný rytíř (2008)
    10
    Tenhle film je opravdu něco vyjímečného. Dokonalý herecký výkon Heatha Ledgera v roli Jokera, který byl v jeho podání opravdu děsivý. Film nemá jediné slabé místo. Pořád se v něm děje něco důležitého. Žádná věc tam nepůsobí zbytečně. Rozhodně jeden z nejlepších filmů.