Profilový obrázek

Sparky99

Dominik Jícha

Komentáře 3

Od nejnovějších
  1. Spider-Man: Paralelní světy
    Spider-Man: Paralelní světy (2018)
    10
    Sony skvěle překvapilo a pustilo do světa animovaný film, který nemá obdoby. Děj je svižný, objeví se hodně akce i humoru. Představení vícero spider-manů překvapilo a pěkně to zapadalo do sebe. Jelikož jsem dlouholetý fanoušek Spider-mana, jak jsem se na film těšil, tak i mile překvapil. Proto hodnotím tak jak hodnotím, protože film neměl asi žádné zápory. Spekuluje se o pokračování a osobně jsem zvědavý jak to vše dají dohromady.
  2. Legendy zločinu
    Legendy zločinu (2015)
    8
    Ryze subjektivní hodnocení: miluji mafiánskou tématiku a Toma Hardyho,už jen proto bych dal filmu dobré hodnocení ale film toho má mnohem více co nabídnout. Hardy ve dvojroli vytvořil věrohodně bratry ganstery, nastudoval oba na výbornou, což režisér vystavuje spíše, než děj filmu. Krimi se zábavnými chvilkami a otazkou,zda láska může změnit tvrdé jádro uprostřed dobývání špinavého Londýna.
  3. Železná srdce
    Železná srdce (2014)
    10
    Pěkný snímeček s dobrou partičkou herců. Není to oslňující (až na vypracované tělo Pitta), ale dostatečně uspokojivé. První polovina je poutavá, vtáhne do děje, ukáže trochu realističtější a drsnější pohled na tento konflikt a jenom necita by nesoucítil s tím chudáčkem Loganem Lermanem, který se převtělil z pubertálního poloboha na citlivého vojína s dobrým srdcem, který to ve válce má "nečekaně" obtížné. I scéna odehrávající se v bytě německých krasavic se do filmu náramně hodí, dokonce je jednou z nejlepších. Do té doby skvělé, vyčkávám na vrchol, abych zde pak mohl vítězoslavně přifařit filmu pět hvězd, ale ono se to najednou transformuje do trochu jiného kabátku a já se nestíhám divit. Po tom ještě celkem uvěřitelném tankovém boji se během dvou minut z krásného odpoledního dýchánku stává potemnělá scéna plná Němčourů nabíhajících směrem k tanku, kteří se strategicky vrhají do každé střely a po chvíli jich tam pár desítek (možná i stovek) leží s ksichtem rozpláclým v bahně. Velká škoda této "vrcholné scény", kde režii podle mého převzal Dolph Lundgren. Jinak je to ale skvělý film, který je dobré shlédnout a na konci trochu přimhouřit oči, vždyť jsou to přeci Američani.