zrzinda2408

Veronika Casablanková
306

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Česká republika



    Alibi na klíč
    Alibi na klíč (2016)
    8
    Francie začala dělat komedie, které dokáží s přehledem strčit do kapsy ty americké. Tohle je natočeno vtipně, zábavně a jsou tady skvělé momentky. Na tenhle film se můžu podívat 10x a stejně se zasměju. Kdo má komedie rád, tohle by opravdu neměl minout... Francie jede :)
    Srdečně vás vítáme
    Srdečně vás vítáme (2017)
    8.5
    Tento film zůstal trochu stranou a přitom si to nezaslouží. JE to komedie, u které se dá zasmát a pobavit, pokud neberete svět a "rasismus" příliš vážně a nejste dotčení z toho, že někdo někomu řekne černoch, běloch nebo cikán. Takže mrkněte na to a bavte se.
    Deadpool 2
    Deadpool 2 (2018)
    8.5
    Jak zhodnotit film, který je se dá hodnotit snad jen na dvě části? Nebýt pasáží, které jsou věnovány zbytečnostma okolo rodiny a trošku lepším koncem (osobně jsem čekal, že tomu spratkovi na konci usekne aspoň pazoury :D )tak by to byl naprosto geniální film, ve kterém je schováno tolik zábavy, že to téměř nejde. Rozhodně zábava a nebýt těch blbostí, vytřel by si kostým i s Avengers :D
    Kráska a zvíře
    Kráska a zvíře (2017)
    10
    Nádhera! Vrátila jsem se zpět do svých dětských let. Tento film se vážně povedl. Jak zde kolega píše, že tento film pojali "tvůrci jako muzikál", tak jde vidět, že originál neviděl, který je sic kreslený, ale též pojatý jakožto muzikál. Prostě nádhera, s originálem se tento film ztotožňuje. O hereckém obsazení se ani nebavím, nikoho lepšího na roli Belle by vážně vybrat nemohli. Vřele doporučuji!
    Liga spravedlnosti
    Liga spravedlnosti (2017)
    1.5
    Nápad? Pěkný.. Realizace? Strašná.. Upřímně bych za tenhle film dobrovolně peníze nevyhodila. Je hezké, že nějak potřebovali Supermana dostat zpět na scénu, aby se mohly vyprodukovat další filmy, z kterých se jim budou sypat penízky, ale celkově by děj o ničem, nic co by člověka uchvátilo.. myšlenka vážně dobrá, ale absolutně nedotáhnuté a spíše ošulené.

    Oblíbená díla

    Oblíbení tvůrci