Profilový obrázek

p.a.douch

Jan Douša
8 350
29. TopUživatel

Mám rád akci, westerny, komedie, sci-fi. A moje hodnocení a názory jsou subjektivní.

Ústecký, Děčín, Česká republika



    Renegátka Nell
    Renegátka Nell (2024)
    8
    Díly mohly být o něco kratší (průměr 35 min. na díl by stačilo). Zhustit trochu děj by pomohlo, ale dá se to. Závěrečné kratší díly osýpaly slušně. Je to úplně pohodový dobrodružný seriál, šmrcnutý trochou fantasy. Výprava v pohodě, postavy taky. Herci jsou bez problémů.
    Barbie
    Barbie (2023)
    3
    Asi jsem starej a blbej, ale vůbec nevím o co tam šlo. Ty tři jsou asi pro to, že jsem vydržel do konce a Willa Ferrella. Být na tom v kině bědoval bych. Nechápu to nadšení. Za mě hrozná blbost.
    Avatar: Legenda o Aangovi
    Avatar: Legenda o Aangovi (2024)
    9
    Takže Netflix vždycky několik měsíců vypouští na obrazovky neuvěřitelný hovadiny (např.: Africké královny, Red Notice či Rebel Moon) a pak se mi trefí do vkusu (One Piece, Denní směna, Sandman). Tenhle seriál patří do ranku těch tref. Původní animovaný seriál si moc nepamatuju, ale tohle dílko se mi líbilo. Pěkně uběhlo, osudy postav mě zaujaly a doopravdy doufám v další řadu. Takže jo, pro mě více než dostačující seriál a vřele ho doporučuji.
    Dycky Sunderland
    Dycky Sunderland (2018)
    9
    Jsem moc rád za třetí řadu. Seriál ukazuje sepětí místních s jejich fotbalovým klubem, který má ve městě víc než stoletou tradici. V klubu zůstalo pár tváří z prvních řad. Fandové stále věří a jejich podpora je trvalá. Jen škoda, že třetí řada má jen tři díly a čekalo se na ní tak dlouho. Doufám v pokračování.
    Plane
    Plane (2023)
    7
    Klasický Butlerův hrdina a jeho dobrodružství. Jen se mi zdá, že s přibývajícím věkem dostává na budku čím dál víc. Tenhle film je hodně silná sedmička. Film se s tím nemaže a slušně to odsýpá. Casting dobrý, herci odvedli slušnou práci. Nenudil jsem se a je vidět že i se střízlivým rozpočtem se dá udělat dobrý akční film. Ne jako ty předražené blbosti od Netflixu.

    Oblíbená díla

    Oblíbení tvůrci

    • Plakát 1
    • Plakát 2
    • Plakát 3
    • Plakát 4
    • Plakát 5+26