petas.sl

Petra

Komentáře 59

Od nejnovějších
  1. Aladin
    Aladin (2019)
    4
    úplně nevím jestli bych na takovýto film vzala svoje děti. Joo, kreslený Aladin to bylo o něčem jiném, ale bohužel Disney jede a jede..Na kvalitu už pak asi úplně nemyslí. Obsazení mi nepřišlo špatně, hlavní hrdinové k sobě hezky sedí, příběh propletený písněmi..Nenadchlo..
  2. Na střeše
    Na střeše (2019)
    5
    Režie a scénář Jiří Mádl, super. Film hezky utíká a je zajímavý a humorný. Úplně nevím, zda-li by si někdo vzal domů vietnamského uprchlíka, ještě k tomu člověk s "komunistickou minulostí"...Ale je dobré vidět co se okolo nás děje, přestože o tom sami ani netušíme..
  3. Přes prsty
    Přes prsty (2019)
    6.5
    Petr Kolečko, oblíbený scénárista, kvůli kterému jsme šli do kina..Jeho smysl pro humor se mi líbí, ale ve filmu byl pro mě humorný pouze Jiří Langmajer, ale o top vtipy se určitě nejednalo. Tento film je nenáročnou českou komedií, u které si člověk hezky odfrkne.
  4. 300: Vzestup říše
    300: Vzestup říše (2014)
    6.5
    Trošku horší než první díl, ale stále pecka. Akce, brutalita a krev - Boje a krev hodně umělé.. Od začátku do konce to bylo velmi napínavé a lepila jsem se na obrazovku.
  5. Králova přízeň
    Králova přízeň (2008)
    7
    K vidění jednou a stačí. Historické drama s romantickou zápletkou. Dobře zahráno všemi, kteří měli ať už menší nebo větší roli. Ericovi Banovi myslím, že role krále moc nesedla. Nehodí se na ni. Scarlett jako božská nevinnost. Příběh mě na konci uplně pohltil.
  6. Dánská dívka
    Dánská dívka (2015)
    9
    Můj oblíbený Eddie Redmayne, který mě opět nezklamal. Myslím, že přesně tento herec se hodí přesně na tuto roli. Eddi stvárnil tuto postavu velmi dobře, a do postavy se vžil. Můžeme pouze usuzovat, jaké to je narodit se v jiném těle. Tento film mě opravdu zaujal..
  7. Baby Driver
    Baby Driver (2017)
    8
    Pro mě dobrý a originální film. Napínavé a v mnoha oblastech nepředvídatelné. Naprosto dokonalá hudba se skvělými songy, soundtrack jsem si stáhla hned. Pro partnery i trocha romantiky, což také oce%nuji. Jméno hlavního hrdiny vystihuje jeho vzhled :)
  8. REVENANT Zmrtvýchvstání
    REVENANT Zmrtvýchvstání (2015)
    7.5
    velmi dlouhy film ktery pomerne rychle utece. nektere filmove pasaze jsou celkem nerealne a ve skutecnosti by je normalni smrtelnik samozrejme neprezil..leo je ale silny chlapec a proto vse zvladl:) a oscar je proto konecne ,,doma,,. film bych doporucila ke shlednuti.
  9. Exmanželka za odměnu
    Exmanželka za odměnu (2010)
    4
    tento film me prilis nezaujal. dva hlavni herce ktere znam spise z romantickych komedii v akcni krimi komedii me nedokazali zaujmout a ani mi k sobe tito herci nesedi. pribeh je take nezajimavy..celkove me tedy tento film zklamal..dlouho jsem se take nutila ho shlednout.
  10. Tři oříšky pro Popelku
    Tři oříšky pro Popelku (1973)
    9
    ceska pohadkova klasika na kterou si vzdy rada udelam cas a ktera nesmi chybet pri oslavovani svatku vanocnich. na Karla Gotta si vzdy rada zazpivam a posloucham pisen kde pak ty ptacku hnizdo mas. znam jiz temer nazpamet. budme hrdi na tuto pohadku!
  11. Hledá se Nemo
    Hledá se Nemo (2003)
    4.5
    Tento animovaný film je pro mě jeden z těch slabších. Když ho srovnám s ostatními Disneyovkami není to opravdu ten top...tolik mě nezaujal...Pro děti určitě zajímavý. Přítel ho má velmi rád a může se na něj koukat donekonečna...Dabing je velmi povedený.
  12. Slunce, seno a pár facek
    Slunce, seno a pár facek (1989)
    7
    česká klasika, ráda se k tomuto filmu vracím. Neurazí nenadchne, ale vždy pobaví. Při každém shlédnutí se ráda těším na venkov, na který se ráda vracím. Herecké výkony jsou bezva, hlavně paní Růžičková, která odešla ze světa bohužel brzy. Troška v roli režiséra tohoto filmu.
  13. Slunce, seno, erotika
    Slunce, seno, erotika (1991)
    7.5
    česká klasika, ráda se k tomuto filmu vracím. Neurazí nenadchne, ale vždy pobaví. Při každém shlédnutí se ráda těším na venkov, na který se ráda vracím. Scéna s panem Lábusem je geniální stejně jako jeho herecké výkony. Troška v roli režiséra tohoto filmu.
  14. V hlavě
    V hlavě (2015)
    5.5
    To tu ještě nebylo! Dobrý nápad, avšak trailer trochu zavádí. Alespoň já jsem si z traileru myslela, že se bude jednat o náhledy do hlav všech osob, nikoli, pouze do té dětské, což mě asi mělo napadnout, když jde o dětský film, ale je fakt, že by to potom bylo moc zlouhavé, a celý film by pak byl o dvou scénách. Slzička mi i ukápla.
  15. Mimoni
    Mimoni (2015)
    5.5
    Já padouch byl dle mého daleko lepší. Byla jsem v kině, ale příště si na takovýto film radši počkám.
  16. Ladíme 2
    Ladíme 2 (2015)
    3
    Oproti jedničce slabý odvar, koukala jsem na to natřikrát abych to vůbec dokoukala. Nezáživné...Písničky taky nic moc..Zlatá jednička.
  17. Nine
    Nine (2009)
    1.5
    Dlouhé ,,zpěvy,, které byly nudné, a už jsem si řikala, už nezpívej..Poprvé jsem u filmu usnula..druhý den ho dokoukala. V celku bych ho asi nezvládla..
  18. Méďa
    Méďa (2012)
    7
    Byla velká chyba vidět tento film s dabingem. Film pak ztrácí všechny dobré vtipy a mě zklamal.
  19. Zakletá Ella
    Zakletá Ella (2004)
    7
    Odpočinkový film, který je dobrý ke shlédnutí tak jednou za 15 let, kdy už zapomenete o čem tento film byl. Krásný zpěv Anne!
  20. Santa má bráchu
    Santa má bráchu (2007)
    9.5
    Od tohoto filmu jsem vůbec nic nečekala, ale moc mě překvapil. Toto je opravdu vánoční film, který si každé vánoce začnu pouštět. Je to kouzelné.
  21. Jupiter vychází
    Jupiter vychází (2015)
    8
    Hned jeden z prvních záběrů, který není dobře natočen mě dostal..dítě vytažené z černého pytle místo z břicha...nic jsem neočekávala, a z kina jsem odcházela příjemně naladěná.