petas.sl

Petra
234

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Praha, Česká republika



    Aladin
    Aladin (2019)
    4
    úplně nevím jestli bych na takovýto film vzala svoje děti. Joo, kreslený Aladin to bylo o něčem jiném, ale bohužel Disney jede a jede..Na kvalitu už pak asi úplně nemyslí. Obsazení mi nepřišlo špatně, hlavní hrdinové k sobě hezky sedí, příběh propletený písněmi..Nenadchlo..
    Na střeše
    Na střeše (2019)
    5
    Režie a scénář Jiří Mádl, super. Film hezky utíká a je zajímavý a humorný. Úplně nevím, zda-li by si někdo vzal domů vietnamského uprchlíka, ještě k tomu člověk s "komunistickou minulostí"...Ale je dobré vidět co se okolo nás děje, přestože o tom sami ani netušíme..
    Přes prsty
    Přes prsty (2019)
    6.5
    Petr Kolečko, oblíbený scénárista, kvůli kterému jsme šli do kina..Jeho smysl pro humor se mi líbí, ale ve filmu byl pro mě humorný pouze Jiří Langmajer, ale o top vtipy se určitě nejednalo. Tento film je nenáročnou českou komedií, u které si člověk hezky odfrkne.
    300: Vzestup říše
    300: Vzestup říše (2014)
    6.5
    Trošku horší než první díl, ale stále pecka. Akce, brutalita a krev - Boje a krev hodně umělé.. Od začátku do konce to bylo velmi napínavé a lepila jsem se na obrazovku.
    Králova přízeň
    Králova přízeň (2008)
    7
    K vidění jednou a stačí. Historické drama s romantickou zápletkou. Dobře zahráno všemi, kteří měli ať už menší nebo větší roli. Ericovi Banovi myslím, že role krále moc nesedla. Nehodí se na ni. Scarlett jako božská nevinnost. Příběh mě na konci uplně pohltil.

    Oblíbená díla

    Oblíbení tvůrci