Mikeblackie

113

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Česká republika



    Mlčení
    Mlčení (2016)
    7.5
    Není to film pro každého, ale když se člověk zaposlouchá do myšlenek a začne nad nimi přemýšlet, je z toho zajímavá kombinace. Pro někoho náročný film o myšlenkových pochodech o kterých si dneska moc nepřemýslí. Film je hodno zhlédnout, ale aby ho člověk zcela pochopil, je nutno ho vidět vícekrát.
    Purpurový vrch
    Purpurový vrch (2015)
    7.5
    Zajímavý kousek mého oblíbeného režiséra. Na horor docela zajímavá zápletka a jinak poměrně příjemný odpočinkový film. Hlavně zasazené dějství a práce kamery dává příjemně temnou atmosféru tomuto filmovému počinu. Také znázornění jednotlivých postav mi přišlo velice povedené a do poslední chvíle mi nebyl znám jednoznačný konec.
    Odvážná Vaiana: Legenda o konci světa
    Odvážná Vaiana: Legenda o konci světa (2016)
    9
    Originální zápletka a vtipně zpracovaný animovaný film, který ocení jak děti, tak i jejich rodiče. Taky mne pobavila stará mystická zápletka ohledně sporu jednotlivých božstev a její podání, které pochopí i děti. Film každopádně doporučuji každému, kdo by si chtěl zpříjemnit nejen sobotní dopoledne.
    Kmotr
    Kmotr (1972)
    10
    Jednoznačně stále dosud nepřekonaný klenot mezi dramaty z gangsterského prostředí. I stále po těch všech letech je film skvěle koukatelný a plný atmosféry. Herci jsou skvele vybrani a hraji tak uveritelne, ze divakovi ani nevadi, že je to film uz skoro pro pametniky. :)
    V zajetí démonů 2
    V zajetí démonů 2 (2016)
    8
    Stále dobré pokračování úspěšnějšího prvního dílu...Druhy dil se jiz neobesel bez trosku nudnejsich pasazi a jaksi jiz hruzy nenahanejicich duchu a strasidel jako dil prvni. Stale se ale jedna o nadprumerny horor, jelikoz dnesni tvorba tak trochu pokulhava...Stale mohu doporucit, ale jiz bez zaruceneho vysledku ve finale...uz je ve filmu silne citit ovlivnovani Hollywoodem coz je ve vysledku velika skoda.

    Oblíbená díla

    Oblíbení tvůrci