sarousek

Šárka Vyhlídalová

Komentáře 8

Od nejnovějších
  1. Špión, který mi dal kopačky
    Špión, který mi dal kopačky (2018)
    7.5
    Skvělý, skvělý a ještě jednou skvělý! Bavila jsem se od začátku až do konce. Obě hlavní herečky mám ráda a spolu byly naprosto perfektní. Moc se mi líbilo, že se nenatáčelo jen na jednom místě, hlavně část odehrávající se v Praze mile překvapila. Akce, humorné scény i hlášky, trocha romantiky, příjemní herci..já jsem naprosto spokojená. :-)
  2. Extrémní rychlost
    Extrémní rychlost (2017)
    6
    Trailer mě na film hodně nalákal, těšila jsem se na něj. Bohužel jsem ale celkem zklamaná. Za mě takový nemastný neslaný, půlka filmu poměrně o ničem, zdlouhavé a konec jsem sice předvídala, ale byl na filmu rozhodně to nejlepší. Velké plus u mě má prostředí, kde se natáčelo. Velmi krásné záběry Francie. A samozřejmě hlavní herci...sympaťáci. :-)
  3. John Wick 3
    John Wick 3 (2019)
    9
    Jo tak to byl mazec. Při některých scénách jsem se až musela smát, jak to bylo už troochu přehnaný. Hlavně začátek s tou knížkou, uuf. Nicméně Keanu Reeves je pro tuto roli vážně jako stvořený. Ten jeho kamenný výraz nemá chybu. Tento díl byl pro mě asi nejlepší a jsem zvědavá jak to bude dál.
  4. Sněhulák
    Sněhulák (2017)
    7
    Knihu jsem zatím nečetla, tak nemůžu posuzovat. Film se mi ale líbil, je pravda, že půlka byla taková zdlouhavá a nic moc se nedělo ale druhá půlka a hlavně závěr stál za to. Navíc hlavního herce mám ráda a tahle role mu podle mě sedla velmi dobře.
  5. Robin Hood
    Robin Hood (2018)
    5
    Jak jsem se těšila, tak jsem zažila velké zklamání. Zbytečně zdlouhavé a příběh úplně jiný než jak ho známe. Navíc Představitelka Mariany mi nebyla sympatická. Škoda, škoda.
  6. After: Polibek
    After: Polibek (2019)
    10
    Mě se film moc líbil, je to sice jiné než knížka, ale kupodivu mi to vůbec nevadí. Hlavní hereckou dvojici nemohli vybrat líp.