Profilový obrázek

bonduelka

Lucie Hofmanová

Komentáře 33

Od nejnovějších
  1. Thor: Ragnarok
    Thor: Ragnarok (2017)
    8.5
    Moc jsem se na film těšila a určitě nezklamal. Od prvních minut vtipné a zároveň napínavé.Ze všech tří dílů se mi asi líbil nejvíc. Neočekávala jsem kulturní obohacení ale pobavení a to film splnil na jedničku. Dokonce mi bylo i líto že film končí i když dobře :-)
  2. Jumanji: Vítejte v džungli!
    Jumanji: Vítejte v džungli! (2017)
    8.5
    Velmi vtipné zpracování. Film mne pobavil i prostředí v něž bylo natáčeno je moc hezké, ale na první díl nemá. V prvním díle byli scény ze hry mnohem více napínavé. Herci ale v tomto díle byli výborní. Film mohu jen doporučit a určitě se po nějakém čase na něj opět ráda podívám
  3. Padesát odstínů svobody
    Padesát odstínů svobody (2018)
    7
    Když vyšla kniha nemohla jsem se dočkat dalších dílů. Třetí se mi i v knižní podobě líbil asi nejvíc. Film je zpracován celkem dobře ale kniha je lepší i když tvůrci důležité pasáže nevynechali. Možná mohli vynechat pár erotických scén jako v předchozích dílech
  4. Alias
    Alias (2002)
    4
    Zatím hodnotím po 8 dílech první série. Seriál asi nebude špatný, ale občas mě prostě udivuje, jak úžasná agentka Sydney je. Dokáže přeprat prakticky kohokoliv a to i klidně, když na sobě má společenské šaty a podpatky. Je to takové úsměvné, ale nekouká se na to špatně a chci vědět, jak to s ní dopadne.
  5. Anděl Páně
    Anděl Páně (2005)
    7.5
    Film se povedl, dokonce v některých pasážích dvojka předčila jedničku. Výborná kamera, kostýmy, výprava, výborné výkony představitelů. Celé kino se bavilo, milé pokoukání pro všechny věkové skupiny. Výborný anděl Petronel i jeho věčný pokušitel čert Uriáš. Příjemné exteriéry.
  6. Anděl Páně 2
    Anděl Páně 2 (2016)
    8.5
    Nádherná pohádka s vánoční tématikou. neumím si představit, jestli by takto byli shovívaví k pojetí nebe byla i jiná náboženství. Tady se nám s humorem přestaví veškeří svatí a tak se pobaví rodiče i děti. Nezbývá než autorům pogratulovat. Těším se až se z této pohádky stane vánoční klasika.
  7. Kovbojové a vetřelci
    Kovbojové a vetřelci (2011)
    2.5
    Přes hvězdné obsazení tohle není film, který by zasloužil jakékoliv ocenění. Když vtípky, tak vyčpělé, když efekty tak na úrovni pomocné školy, děj téměř nulový. Je pravda, ža Daniela Craiga nemusím ani jako Bonda, ale tady je to ještě výrazně horší. Ani můj oblíbenec Harrison Ford tu za moc nestojí, takže palec dolů, neztrácejte u tohohle filmu čas.
  8. Wimbledon
    Wimbledon (2004)
    7
    Zajímavá exkurze do světa vrcholového tenisu, naštěstí pro mě ne zcela sportovní, o to více romantická a pohodová. Mám ráda filmy u nichž můžu nechat plynout děj a nechat se jím unášet. Film nechce nic řešit, ani vyvolávat otázky či pochybnosti. Pouze diváka baví a to je to pravé poslání filmů. Moooc prima.
  9. Cizinec
    Cizinec (2010)
    9
    Asi jeden z nejlepších filmů mého oblíbence Johny Deppa. Spolu s Angelinou Jolie sehráli úžasnou partii v krásném prostředí kanálů a gondol. Film nejen vtipný ale i s nečekaným vyvrcholením, alespoň já byla unešena a překvapena. Ostatní herci ve svých výkonech nezůstali ani krok pozadu. Trošku přehnané bylo jen prostředí tajné služby, ale budiž, dá se to odpustit ...
  10. REVENANT Zmrtvýchvstání
    REVENANT Zmrtvýchvstání (2015)
    3.5
    Moc mě mrzí, že to musím napsat, ale tenhle film byl pro mě absolutním zklamáním. Děj mimo prvních cca deseti a posledních pěti minut víceméně nulový. Funící Leonardo Di Caprio dostal Oscara nevím za co, asi za tu dřinu, nebo spíše už z povinnosti, když ho nedostal z mnoho jiných vynikajících rolí. Pokud nechcete v kině prospat v teple a relativně v klidu cca 2 hodiny, určitě tam nechoďte. Možná, kdyby ho medvěd snědl, bylo by to lepší :) Pak by to třeba dostalo trochu náboj, kdyby se zase objevil na plátně živý a v kondici do dalšího pochodu pustinou.
  11. Osm hrozných
    Osm hrozných (2015)
    8.5
    Quentin Tarantino opět nezklamal své fanoušky. Perfektně propracovaný příběh bez slabých míst, kde se téměř v závěru díky časovému střihu jak je v jeho filmech již dobrým zvykem dozvíme skryté skutečnosti. Samuel L.Jackson i Kurt Russell zahráli skvěle, ale ani ostatní herci se nedaly zahanbit. Například Bruce Dern v roli generála byl naprosto perfektní - kdo dosud neviděl, neváhejte. Kurt Russel je mým oblíbeným hercem a zde opět exceloval.
  12. Elitní zabijáci
    Elitní zabijáci (2011)
    9
    Tenhle film mě opravdu dostal. Čekal jsem bezduchou střílečku se nulovým příběhem, ale opravdu to stálo za shlédnutí. Dějové zlomy a překvapení, výborné herecké výkony, kterým se dalo věřit a žádné zpackané scény. Předlohu neznám, ale i ta by asi stála za přečtení, když podle ní vznikl takovýto film. Neříkám, že film přinesl do kinematografie něco převratného, ale fakt si jej nedejte ujít.
  13. Stážista
    Stážista (2015)
    8.5
    Báječný pohodový film, Robert De Niro zahrál opravdu skvěle. Moc jsem se bavila, zvláště když začínal, pak to bylo i dojemné. Konec byl trochu přitažený za vlasy, jak se hříšník vrací k hlavní hrdince - trošku limonáda, ale jinak se filmu nedá naprosto nic vytknout. Vedlejší role, jestli je tak v tomto případě lze nazvat byly taky zvládnuty výborně - tleskám. Film byl založený na pochopení dvou generací, což bohužel v reálném životě tak lehce neprobíhá. Více takových pohodových filmů, u nichž se můžeme uvolnit a zapomenout na svoje starosti.
  14. Sedmý syn
    Sedmý syn (2014)
    7.5
    Sedmý syn sice nezklamal, ale čekala jsem o hodně víc, pohádka pro děti, mohlo to být trochu víc propracované, herecké výkony jak kdo, ale to tak asi už v téhle skupině filmů bývá. Jsem docela fanynkou fantasy filmů a mám i ráda filmové efekty, ty nebyly sice vůbec špatné, ale bohužel většinu z těch nejlepších jsem viděla už v thrilleru a film pak triky nepřekvapil. Každopádně film patří mezi ty, které je možno vidět po nějaké době znovu a to je pro film asi důležité, aby to nebylo jednou a dost :)
  15. Muži, co zírají na kozy
    Muži, co zírají na kozy (2009)
    2.5
    Tak tohle se mi přes herecké obsazení nelíbilo ani omylem. Vtipné to bylo snad tak 30 sekund z celého filmu a jinak trapas. Těžko posoudit, proč byl tento film natočený, mě to připadá, že se filmový tým sešel a natočil něco pod vlivem návykových látek, protože jinak mi to nedává naprosto žádný smysl. Scénář nebyl zase tak přihlouplý, aby z toho muselo vylézt toto. Hvězdné obsazení nikdy nemůže z takhle zpackaného filmu udělat trhák a ani film ke kterému se někdy někdo vrátí. Ztracený čas pro herce i pro diváky. No snad příště ...
  16. Sherlock Holmes
    Sherlock Holmes (2009)
    6.5
    detektivky se Sherlockem Holmesem mám ráda, ale moderní zpracování mě zase tak moc nenadchlo, klasika byla výrazně lepší
    • filmové efekty
    • zamotaný děj
  17. Fotograf
    Fotograf (2015)
    8
    Roden je výborný herec a i blázna jako je Saudek zahrát tak skvěle až mi i Saudek přestal vadit.Film byl zajímavý doporučuji
  18. Lucy
    Lucy (2014)
    6
    ze začátku se zdál film zajímavý ale bohužel se filmaři snažili do krátkého času nacpat moc informací a konec se mi nelíbil vůbec