Profilový obrázek

Sydney25

Lucie Mazalovská

Komentáře 4

Od nejnovějších
  1. Co s láskou
    Co s láskou (2014)
    9
    Film podle knihy Nicholase Sparkse, ten nikdy nezklame. Konec, přesně takový, jaký jsem od tohoto spisovatele mohla čekat. Jinak se mi líbilo prolínající mládí hlavních postav, které vysvětlovalo, proč se osoby zrovna tak chovají. Co dál říci, příběhy Nicholase Sparkse mají své kouzlo.
  2. Jedna za všechny
    Jedna za všechny (2014)
    9.5
    Jedna z nejlepších romantických komedií, jaké vypustili do světa za minulý rok. Film si můžu přehrávat pořád dokola. Cameron Diaz je prvotřídní herečka a romantické komedie jí sedí. Leslie Mann jako krásná,naivní a lehce potrhlá manželka, bomba. Co víc říci. Film je zábavný, romantický a ani muži se u něj nebudou nudit.
  3. Strážci Galaxie
    Strážci Galaxie (2014)
    9.5
    Film ke zlepšení nálady. Oddychové, zároveň napínavé. Stoprocentně musím zmínit hudbu, kterou poslouchal Peter Quill, takový Redbone Come And Get Your Love, neprostá, tradiční, pohodová hudba. Za hudební výběr rozhodně palec hore. Dál bych vyzdvihla hlášky Rocketa a Groota. Skvělý fakt. Zase trochu jiné než jsme zvyklí od Marvela. Ale rozhodně bych se nebránila více takovýchto filmů od Marvela.
  4. S láskou, Rosie
    S láskou, Rosie (2014)
    8.5
    Úžasný film zvlášť pro ženy. Knihu jsem četla, ta mě nadchla zpracováním do emailů a smsek. U filmu jsem v jednu chvíli plakala, na to jsem se hned svíjela smíchem v křečích. Trochu mě zaskočilo ve filmu, že si tvůrci s tím více neporadili, ohledně let. Lily Collins se své role zhostila s úctou, ale jelikož se protínali léta, byla studentem a pak matkou nakonec měla i pubertální dceru, tak Lily pořád vypadala stejně staře, změnili jí účes, ale v obličeji jí nenarostly žádné vrásky, vůbec nic. To je trochu nerealistické, když se ohlídnu, co vše prožila. Sam Claflin mě každopádně okouzlil. Ne moc známý herec, který hrál tedy v trháku Hunger Games. Tady mu ale role naprosto seděla a dá se říci, že jsem si ho jako herce romantických komedií oblíbila více, než v akčnějších rolích.