Luci69

Lucie
156

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Česká republika



    Rychle a zběsile: Tokijská jízda
    Rychle a zběsile: Tokijská jízda (2006)
    5
    Tokyo Drift je považován za nejslabší článek v sérii F&F. Nic proti tomu, důvody tu jsou - dementní teenage zápletka, stejně tak scénář a především naprosto nezajímavé postavy s hlavním usmrkancem v čele. A přitom je to škoda, Linova dravá režie je viditelná (a naplno ji využil o dva díly později) a všechno driftování a závodní scény vůbec vypadají velice slušně. Pro mě osobně o chlup lepší než dvojka.
    Šílený Max: Zběsilá cesta
    Šílený Max: Zběsilá cesta (2015)
    8.5
    Ve všech ohledech povedený film. Herci, scéna, triky, výprava...vše. Hl od začátku do konce akce. Romantické a dějové scény se vyskytují, ovšem dohromady zaberou tak patnáct minut filmu. Vlastně celé je to dějová linie, ovsem pořád se tam něco děje. Navíc to sakra dobře vypadá. Záběr za záběrem. Úlety se samozřejmě najdou, ale...SILENY Max. Je to tak trochu šílený film (poušť, masky, kojné) ale i šíleně dokonalý(akce, chytrá zápletka, scénář, auta) Hudba mohla být určitě lepší....
    Čarodějky z Eastwicku
    Čarodějky z Eastwicku (1987)
    10
    Moje nejoblíbenější pasáž je ta, kde Cher nadává Jackovi Nicholsonovi, který se před ní "svůdně plazí" po své luxusní posteli ve své luxusní vile na svém ohromném pozemku, kde čůra na volavky. Na film jsem koukala denně a zanechal ve mně nesmazatelné stopy a naučil mě i pár sprostých slov :o) Prostě mě ovlivnil a vyrůstala jsem s ním a porovnávám s ním všechny filmy s podobnou tématikou a ještě žádný ho nedostihnul. Špičkový film a naprosto úžasnými herci, hereckými výkony, hudbou a koncem. Jen bych chtěla ještě napsat, že dubing s Bartoškou jsem nikdy nezkousla a asi nikdy nezkousnu...naprostá hrůza!!!!
    Propast
    Propast (1989)
    8.5
    Zamilování hodné postavy, nepopsatelná atmosféra, gradující napětí, revoluční (a nestárnoucí) triky. Propast je mimořádně „imerzní“ zážitek. Taková kombinace mysteriózního dramatu, nervy drásajícího thrilleru a skutečně dojemné romance nebyla na plátně k vidění nikdy před tím, ani potom. Je proto škoda, že Propast není, na rozdíl od těch nejlepších filmů Jamese Camerona, jako Terminátor II nebo Vetřelci, dokonale vystavěný film. Původní sestřih rozmáchlému příběhu ublížil, ale i režisérský sestřih citelně trpí tím, že emocionální vrchol filmu jako takového přichází dlouho před jeho vyvrcholením jeho děje.
    Avatar
    Avatar (2009)
    10
    Hodně věcí už bylo řečeno, hlavně předvídatelný děj, ale je to nádhera - ty barvy, svět Pandory a její samotní obyvatelé. Během filmu člověk úplně zapomene, že to není realita a nechá se absolutně vším unášet. A pak si najednou uvědomí, že se celý film blahem a štěstím usmívá a přeje Nebešťanům, aby to projeli na celé čáře a nechali ty nádherné bytosti na pokoji... Film, který mě ještě hodně dlouho nenechá v klidu a kde 5* je opravdu málo.

    Oblíbená díla

    Oblíbení tvůrci

    • Plakát 1
    • Plakát 2
    • Plakát 3
    • Plakát 4