m.holler

Miroslav Holler

Komentáře 5

Od nejnovějších
  1. Zloba - Královna černé magie
    Zloba - Královna černé magie (2014)
    Hezký!!! Ani mě tam tolik nebavila Angelina, jako spíš její hlášky. Přezdívat Růžence zrůdička, je fakt originální a vtipné. Líbili se mi dojemné pasáže (uříznutá křídla a probuzení Růženky, atd.). Na tenhle film si nemusíte nic nalít, aby se Vám líbil a dá se skouknout i několikrát po sobě s dalšími a dalšími kamarády. Hezký zvuk i obraz.
  2. Jedna za všechny
    Jedna za všechny (2014)
    Super vtipné a svěží. Téma není úplně původní, ale co, holky jsou tam krásné, chytré a vtipné a zlobivý manžel a milenec dostane co mu patří a u toho se všichni diváci dobře pobaví. Super, doporučuji!
  3. Babovřesky 3
    Babovřesky 3 (2015)
    S kámošem jsme šli na Babovřesky 3 na předpremiéru na Silvestra 2014 do kina. Pominu-li, že jsem musel letět za uvaděčkou, že ve filmu blbne zvuk, který pak opravili, je film jen jasným pokračováním z oslího můstku ze Dvojky. Oba duchovní farář a Matka představená vystoupí z řádu a dají se dohromady. Jednička byla pěkná, Dvojka byla horší a Trojka je nejhorší. Mám letní komedie Zdeňka Trošky rád, ale Jihočeské vesnické téma ve třech dílech je už prázdné. Proč neudělat jen 1 film a dobrý a dál jej nenastavovat? Slunce seno se donekonečna opakovat a vytěžovat nedá a nebo dá, ale nikdo si je doma tolikrát nepustí, tak jako právě Slunce, seno.
  4. 22 Jump Street
    22 Jump Street (2014)
    Původní Jump Street (z 80. let) mě nebavil. První díl dnešního Jump Streetu ze střední mě taky moc nebral i když oba hrdinové jsou neotřelí a machrováním si nic nezadají z Blbým a blbějším. Občas z nich vypadne fakt super hláška a režie je oba vede do scén, které jsou neuvěřitelné a hodně překvapivé. Druhý díl z vysoké byl jen opakování prvního dílu. Každý chce zopakovat veleúspěch a překvapivou jedinečnost Prciček, ale to už se nikomu nepodaří, pokud budou všichni stavět jen na tisíckrát obehraném tématu: kluci (více či méně úspěšní) chtějí (s větším či menším úspěchem) dostat do postele holky a zabodovat. Tohle ani víc než několik panáků nespraví a na to aby se mi to začalo líbit trávu kouřit nezačnu. Zahul si a budeš nadšený tímto filmem. Naznačovaná další a další pokračování v titulcích formou plakátů bylo bohužel to nejlepší co tento film přinesl - to bylo fakt originální!
  5. Strážci Galaxie
    Strážci Galaxie (2014)
    Fakt vtipný lehký komiksový kousek, který možná módně laděný do retra 80. let, tak jako mnoho dnešních filmů většinou komediálních žánrů. Stylové hlášky mývala mě fakt hodně pobavily. Je to ten žánr, kdy si dáte pár panáků a už jen jedete na dobré vlně skvělých akčních gagů, výborné grafice a žánrově obvyklé pointě. A ten živý ent nebo stromočlověk mě bavil snad nejvíc. Jeho kamarádské gesto, kdy se v závěru filmu obětuje pro kamarády je nezapomenutelné a to že si z jeho zlomené větve pěstují dalšího enta je skutečně dobrým happy endem. Navíc je zde jasně počítáno s dalším pokračováním. Víte ale jak pokračování dopadají? Jsou většinou jen horší a horší. Pokud z jednoho filmu neuděláte několika dílnou ságu, jako je Pán prstenů a nebo Harry Potter, pak pokračování většinou nestojí za nic.