Profilový obrázek

kozo.roh

259

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Praha, Hlavní město Praha, Česká republika



    Dukla 61
    Dukla 61 (2018)
    10
    Výborný film se skvělými hereckými výkony, založený na tragické události z období totality.
    • Výborné herecké výkony
    • Martha Issová, Martin Myšička a Jiří Langmajer
    • David Ondříček
    Lichožrouti
    Lichožrouti (2016)
    6
    Lichožrouti jsou především skvělou knihou Pavla Šruta a Galiny Miklínové. Přepis na filmové plátno se celkem povedl, jen se obávám, že to nebylo na celovečerní film, ale spíš na poloviční stopáž.
    • Skvělé ve filmu jsou pražské reálie.
    • Konec už mě přece jen trochu nudil.
    Poslední útěk Jeronýma Pražského
    Poslední útěk Jeronýma Pražského (2018)
    6.5
    Těšil jsem se po filmu Janu Hus - cesta bez návratu na dalšího z českých "protestantů". Možná jsem očekával víc, neboť téma zapření sebe sama před hrozbou smrti a prozření, které dodá sílu odvolat co bylo odvoláno a zůstat pevný až do konce, slibovalo alespoň pokus o pochopení myšlení těch, kteří byli nespravedlivě odsouzeni k smrti. Bohužel zrovna tomuto tématu bylo věnováno jen pár chvil a přednost dostala láska nebo spíš jen citové vzplanutí. Přesto, především za herecký výkon Ondřeje Vetchého, nehodnotím padesáti, ale 65 procenty.
    Doktor od Jezera hrochů
    Doktor od Jezera hrochů (2010)
    2.5
    Musím začít i první řádek mínusem. Hodně křečovitá komedie za každou cenu. Pro mě Troškův humor holt určen není. Z uříznutého zadku by možná byl vtipný příběh do Bakalářů, ale natažená stopáž z něj dělá "Sto minut nudy"! Jen by mě zajímalo, zda se to opravdu točilo v Africe.
    Trojí život
    Trojí život (2018)
    3
    Je mi líto, ale neuvěřitelná blbost! Kdybych neměl ten film puštěný jako kulisu, tak snad ani nedokoukám. Podle upoutávek jsem čekal i propracovanější a vtipné zápletky, ale tady mě snad pobavila jedině Polka na konci. Možná jako divadelní hra by snad Trojí život mohl uspět, ale jako televizní filmová komedie nepobavil.

    Oblíbená díla

    Oblíbení tvůrci