Profilový obrázek

Karloss.

Karel Dvořák

Komentáře 12

Od nejnovějších
  1. Vejška
    Vejška (2014)
    6
    Rozhodně Vejška zaujala více než Gympl. Mádl umí zahrát dobře. Ale pan Vorel ? Je to prostě syn pana "režizéra", tak ho do této role obsadil. Mladík nemá s herectvím nic společného.
  2. Vrchní, prchni!
    Vrchní, prchni! (1981)
    10
    Česká klasika a famozní herecké výkony. Není co dodat. Písnička "Severní vítr" se určitě vryla každému do paměti. Sláva bohu za takové díla. Polívčička byla ?
  3. Hodinový manžel
    Hodinový manžel (2014)
    6.5
    Po delší době přišel nový český film, který trošku za něco stojí. Fajn příběh a vtipné scénky. Z herců asi nejvíc zaujal David Novotný.
  4. Bony a klid 2
    Bony a klid 2 (2014)
    3
    Jak už bývá zvykem, pokračování staré klasiky se většinou nepodaří. Bony a klid 2 je dalším z nich. Prachař a ani Kratochvílová mi k tomu filmu moc nesedí. Jejich herecké výkony rozhodně neoslnili.
    • moment, kdy se objevila nějaká postava a divák mohl vidět, jak tato osoba vypadala v první díle.
  5. Dědictví aneb Kurva se neříká
    Dědictví aneb Kurva se neříká (2014)
    0.5
    Velká jména, ale herecké výkony opravdu k pláči. Děj nesmyslný. Tady si akorát někdo potřeboval namastit kapsu. A doufám, že se mu to nepodařilo. Tento "film" (pokud se to dá filmem nazývat) by vůbec neměl mít v názvu "Dědictví".
  6. Šéfové na zabití 2
    Šéfové na zabití 2 (2014)
    6.5
    První díl jsem neviděl, ale od přátél jsem slyšel jen samé pozitivní názory. A jelikož mě a ani přítelkyni žádný jiný film z aktuálního programu pražských kin nezaujal, tak jsem vyrazili na Šéfové na zabití 2. Začátek byl takový nemasný, neslaný. Poté však děj nabral na obrátkách a několikrát se i změnil, ačkoliv člověk předpokládal, že to bude uplně jinak. To mě na filmu zaujalo. Nechyběly ani vtipné scény, kterých bylo víc než dost. Že by to byl nějaký super film se říct nedá, ale na zabití večera to stačí.
  7. Prci, prci, prcičky 2
    Prci, prci, prcičky 2 (2001)
    9
    Prcičky. Klasika všech klasik. Dvojka mě zaujala a pobavila asi nejvíce, pokud beru tu původní partu. Mnoho vtipných scén, kvalitní soundtrack. Na tento snímek se dá dívat pořád.
  8. Prci, prci, prcičky: Školní sraz
    Prci, prci, prcičky: Školní sraz (2012)
    9
    Nevzpomínám si, kdy jsem naposledy viděl tak podařené pokračování tak úspěšného filmu. I po tolika letech člověk viděl rád tuhle původní partu opět spolu. Starý, dobrý Stifler. Celkově nechyběly vtipné scény a celkový děj filmu byl výborný. Dovoluji si i napsat, že to byl jeden z nejpovedenějších dílů.