Profilový obrázek

Radomira

84

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Česká republika



    Tajný život mazlíčků
    Tajný život mazlíčků (2016)
    7.5
    Krásný film, já jsem s ním spokojená. Vzpomněla jsem si na naši starou fenku Britu, když jsme přitáhli domů štěně Míšu... A o dva roky později štěně Pištu... Koneckonců, není to přeci jen ona, kdo hrabe díry v zahradě ve snaze nás těch mladých rošťáků zbavit?
    Čivava z Beverly Hills 2
    Čivava z Beverly Hills 2 (2011)
    4.5
    O dost slabší, než předchozí film. Na roztomilost štěňátek tvůrci pravděpodobně sázeli. Ale co, děti to zabavilo. :D A pořád trvám na tom, že ovčoun Delgado je jednička, i když se mi zdál, že měl oproti jedničce jiný dabing. :/ Občas jsem se ale i zasmála, zas až tak hrozné to nebylo.
    Čivava z Beverly Hills
    Čivava z Beverly Hills (2008)
    5
    Takový příjemný roztomilý rodinný film pro víkendové odpoledne o tom, jak rozmazlená čivava z Beverly Hills poznala, že šatičky a Swarowski na obojku nejsou to nejdůležitější. Myšák s lenochodem jsou sice trochu otravní, je vidět, že bez hloupého charakteru, který srší vážně otravnými hláškami se filmy pro děti neobejdou. Všechno zachraňuje naprosto dokonalý ovčoun Delgado
    Zootropolis: Město zvířat
    Zootropolis: Město zvířat (2016)
    8.5
    Tak tohle byla pecka. Teď už vím, proč o tom všichni pořád mluví a proč to nazývají "animákem roku" (ale lenochodi mě zas až tolik nezaujali, asi jsem divná). Jednoduchá detektivní zápletka, hezká myšlenka, příjemná animace, sympatické postavy. Nick Wilde je prostě k sežrání :D
    Hledá se Dory
    Hledá se Dory (2016)
    7
    Docela příjemný animák, i když hned zpočátku musím říct, že jednička byla lepší. Tak, jako jsem si v prvním díle Dory oblíbila, mi ve dvojce chvilkama i lezla na nervy. Ta chobotnice (ten chobotničák? :D) byl zajímavá postava, škoda, že mu ve filmu nedali tolik prostoru... :)

    Oblíbená díla

    Oblíbení tvůrci