leriel

213

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Česká republika



    Terminátor 2: Den zúčtování
    Terminátor 2: Den zúčtování (1991)
    10
    Luxusní filmeček, na to že je to druhý díl nesmírná pecka. Efekty, které se neokoukají ani po letech, nu co na to říct, pro mě jeden z nejlepších filmů všech dob v rámci akčího žánru. Legendární záležitost, která se neochodí ani po letech letoucích. Arnie ;)
    Terminátor
    Terminátor (1984)
    9
    Arnold Schwarzenegger v jedné ze svých nejvýraznějších rolí. Druhý díl se mi líbí o dost více, ale i tohle na tu dobu vzniku má něco do sebe. Rozhodně vím, že se na to někdy ještě podívám. Pro Arnieho role šitá na míru. Ikdyž ta dvojka je přeci jen s ním lepší.
    AVA: Bez soucitu
    AVA: Bez soucitu (2020)
    6
    Ava mě moc nenadchla, viděla jsem a jdu směrem do pryč. Jessica je koukatelná, ale to je tak nějak vše, čekala jsem to o dost lepší. Je to něco jako John Wick, ale ten je rozhodně o dost lepší než tahle s prominutím slátanina. Rozhodně děkuji za projekci zdarma.
    Rocketman
    Rocketman (2019)
    7
    Rocketman není vyloženě špatný film, ale při srovnání s Bohemian Rhapsody jsem nebyla tolik spokojena. Egerton rozhodně skvěle hrál a i překvapivě skvěle zpíval, ale občas jsem měla ke snímku výhrady. Nu dám tomu ještě čas a třebas při další zkouknutí to bude o něco lepší.
    Joker
    Joker (2019)
    10
    Jako nefanda komiksových filmů jsem na tento film šla s velkou obavou co na mě z plátna zas vypadne, ale musím říct, že toto psychodrama, která s komiksem moc společného nemá se mi nadmíru zamlouvalo. Phoenix Jokera zahrál bravurně a ani bych se nedivila, kdyby došlo k nějakému navazujícímu pokračování.

    Oblíbená díla

    Oblíbení tvůrci