Profilový obrázek

strachovka

Lucka
824

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Středočeský, Mladá Boleslav, Česká republika



    Živí mrtví
    Živí mrtví (2010)
    10
    Skvělý seriál se zombie tématikou. Pan Lincoln se skvěle zhostil role Ricka a předvádí nejen fanouškům komiksu, skvělý počin.
    Vůně vanilky
    Vůně vanilky (2001)
    10
    I když za okny zuří 2. světová válka, díky provedení Jiřího Stracha a herců v čele s Jiřím Dvořákem a Barborou Munzarovou, cítíte vůni vanilky a pohlazení na duši při shlédnutí tohoto filmu.
    Povodeň
    Povodeň (2004)
    10
    Jiřina Jirásková a Jiřina Bohdalová, to jsou prostě dvě Jiřiny českého filmu, které jsou vyjímečné a svoji vyjimečností oživí každou postavu, kterou stvární. Když se pak tyto dvě dámy sejdou na jednom placu a ještě pod režií další Jiřiny a to Jiřího Stracha, může se divák rovnou těšit na skvělý zážitek. 100% nic míň si film nezaslouží.
    Anděl Páně
    Anděl Páně (2005)
    10
    Do roku 2005 bylo pro mě u vánočního posezení u televize důležité jestli dávají Tři oříšky pro popelku, Pretty Woman a Lásku nebeskou. Od roku 2005 se neobejdu ještě bez jednoho snímku a to právě bez Anděla páně. Krásná pohádka a dovolím si říct, že od porevolučních let nejlepší pohádka, která byla natočena. A kdo, že stojí za touto dokonalou prací? Samoszřejmě Jiří Strach a Lucie Konášová.
    Tři životy
    Tři životy (2007)
    10
    Když vidím, že na obrazovkách budou dávat pohádku a je u ní podepsán pan Jiří Strach vím, že se rozhodně budu bavit a že po závěrečných titulcích nebudu znechucena. I zde jsem se po skončení pohádky usmívala a byla spokojená, že jsem svůj čas trávila u televize. Pěkná pohádka s pěkným příběhem. S dobrým hereckým obsazením.

    Oblíbená díla

    Oblíbení tvůrci

    • Plakát 1