Profilový obrázek

Arthur Logoff

7 771
34. TopUživatel

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Praha, Hlavní město Praha, Česká republika



    Aladin
    Aladin (1992)
    7
    Aladin je asi jedinej Arab, kterýho snesu (ještě tak Omar Sharifa mám rád jako herce), klasická pohádka, na které ani současný Disney v portfoliu asijského konsorcia nedokázalo nic zkazit. Pro děti skvělé jako všechny disneyovky, černobílé vidění světa napomáhá utváření charakteru (stejně jako např. Foglarovky)
    Pátý element
    Pátý element (1997)
    8.5
    Lépe, než tady dole Tom Hardy, bych to nevystihl. Miluju filmy s Brucem Willysem, a tento je obzvláště povedený a fakt vtipný. Navíc Milla Jovovich už nikdy nebude tak krásná, jako v tomto filmu. Samotný soundtrack je taky skvělá věc. Celkově - jedno z nejlepších sci-fi ever.
    Nepřítel před branami
    Nepřítel před branami (2001)
    7
    Užasný, jak miláček Jude Law dokáže zahrát i něco zcela jiného, než jen nažehleného playboye. Ed Harris skvělý jako vždy. Scénář, kamera výborný, celkově nechybí akce, románek, vkusný a neotravující nástin tehdejší těžké politické situace. Je to vlastně skvělý válečný film se vším všudy.
    Ducháček to zařídí
    Ducháček to zařídí (1938)
    6.5
    Brilantně natočená komedie, lehce stravitelná, pobaví a rozesměje. Ačkoli je to přesný opak komedií Woodyho Allena, neznamená to, že by byla hloupá. Technicky dokonalé a jednoduché zároveň. Během Protektorátu se točily skvělé filmy, aniž by obsahovaly politiku nebo nějaký urputný problém, jak je zvykem ustavičně poučovat diváka v dnešní době.

    Oblíbená díla

    Oblíbení tvůrci