Profilový obrázek

Honza8753

Jan Drábek

Komentáře 6

Od nejnovějších
  1. Střihoruký Edward
    Střihoruký Edward (1990)
    7.5
    Trochu nechápu jak vykonával potřebu když tam jedl a ani to nebyl člověk. Film je dost sentimentální ,který jako většina filmů ukazuje ,že každý najde lásku. Připomíná mi to hranou pohádku pro děti. Film není úplně bídný ,ale nepatří ani mezi nejlepší.
  2. V jako Vendeta
    V jako Vendeta (2005)
    8
    je to dobrý film i když na mě ten příběh je trochu móc. na konci filmu kdy do hlavního hrdiny vystřílí asi 10 lidí plný zásobníky a on měl jen brnění a i přesto všechny zabil mi přijde trochu nereálné. film ještě ukazuje jak hlavní hrdina z cely 5 přežil požár i když měl spálenou kůži úplně všude zkazilo dojem.
  3. Happy Feet
    Happy Feet (2006)
    7
    Super provedené animace na této sentimentální pohádce, která ukazuje že každý najde lásku. Pohádka je pro děti, ale scénka kdy mambo plácá jeho družku po zadku je perverzní a pomalu to vypadá jako by to dělali. Je to jeden velký muzikál a i přesto to není uplně bídný.
  4. Predátor
    Predátor (1987)
    10
    Predátor je skvělý film ve kterém arnoldův výraz pod´ do mě je nejlepší.Jen nechápu proč když věděli, že má krytí a že proti tomu nemají šanci tak se ten týpek vslékl a čekal na něj s mačetou v ruce. Tato smrt je velmi zbytečná. U většiny filmů další díly vcelku poserou a predátor 2 není vyjímkou.
  5. Vetřelec
    Vetřelec (1979)
    9.5
    Tento film patří mezi mé nejoblíbenější filmy, ale nechápu proč se hlavní hrdinka vracela pro tu kočku když mohla umřít. Na to jak je film starý vizuální efekty jsou výborný i když ne vynikající.Ve filmech vetřelec mi připadá xenomorph jako parazit než nevyspělá mimozemská bytost.
  6. Hacksaw Ridge: Zrození hrdiny
    Hacksaw Ridge: Zrození hrdiny (2016)
    10
    Desmons Doss na mě působil velmi sympaticky a dokázal zachránit neuvěřitelných 75 lidí z válečného pole. Desmond nejedl maso což ho muselo strašně vyčerpat když odmítal jíst jídlo s masem a to bylo jediný co měli k snědku.Jediné zklamání bylo když jsem po konci filmu viděl jak vypadal doopravdy(nesympatický).