shalmirane

Jindřich Sadílek
223

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Praha, Hlavní město Praha, Česká republika



    Joker
    Joker (2019)
    8.5
    Spokojenost - krásné vykreslení sklouznutí z lehkého magora do těžkého maniaka. Hudební podkreslení závěrečné části podvědomě přimělo při sestupu v kině - mírně - tančit :) Obávám se ovšem, že je nutná znalost předchozích filmů anebo alespoň Universa, pro úplné nováčky to nebude dávat smysl - to gradování k totálnímu pošukovi je velká část zážitku.
    Hellboy
    Hellboy (2019)
    5.5
    Zápletka s královnou čarodějnic se dala tak krásně uchopit, pořádně to potopit od mystična,... napojit na pekelnou minulost, propojit pořádně s Artušovskými legalndami, ale ne - jen finální přestřelka ve městě a konec. To už mi přišli lepší Old Ones v jedničce nebo Naruda ve dvojce.
    Muži v černém: Globální hrozba
    Muži v černém: Globální hrozba (2019)
    6
    Pokračování mužů v černém, lepší než druhý díl, horší než první. Dočkáme se vesmírných monster kujících pikle na naší Zemi, poznáme větší síť MiB, ale celým filmem se táhne snaha posledních let protlačit ženy do všemocných hrdinek zachraňující svět. Ale aspoň to zvládli lépe, než v Cpt. Marvel.
    • Film obsahuje velkou bouchačku
    • Velký tlak na hrdinku, co musí všechny zachránit
    X-Men: Dark Phoenix
    X-Men: Dark Phoenix (2019)
    4.5
    Tento díl patří mezi slabší, čekal jsem mnohem větší zápletku ohledně Phoenix energie, nějaký intelekt za ní, důvody existence, cestování vesmírem apod. - ne že to bude oblak šťávy, co přeleze na prvního, kdo projde okolo.
    • Pořád lepší než Cpt. Marvel
    Aladin
    Aladin (2019)
    6.5
    Moderní provedení pohádky jede na současné femivlně, kdy to až na úvodní získání lampy vesměs celé oddře a zachrání princezna Jasmína a Aladin se vlastně jen veze. Užijeme si mnohých efektů a polo-muzikálového provedení.
    • role princezny v provedení Naomi Scott

    Oblíbená díla

    Oblíbení tvůrci