MiPro21

Michal Prošek
221

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Praha, Hlavní město Praha, Česká republika



    Zelená kniha
    Zelená kniha (2018)
    9
    Skvělé téma, které se do dnešní doby sedí jako poklička na hrnec. Stále je mezi námi mraky skrytých rasistů i lidí, kteří mají předsudky na základě vzhledu a snad takové to filmy nám pomůžou tyto předsudky odstranit. Za mě vynikající herecké výkony obou představitelů!
    Věčně tvá nevěrná
    Věčně tvá nevěrná (2018)
    5
    Pan Lenka Vlasáková je krásná žena na úvod :) zajímavé téma a až na cokoliv s exekutory dobře zpracované za mě tedy. Exekuce v podání filmu vypadá dosti v pohodě, což vlivem na dnešní dobu vidím jako hlavní mínus. Pozor jsem velký fanda české kinematografie, tak může to být malinko zavádějící :)
    Na střeše
    Na střeše (2019)
    8.5
    Pan Alois Švehlík geniální, a vystihuje dnešní dobu skvěle, silné téma a dobře zpracované za mě tedy. Velmi dobrá kamera a záběry Prahy, jako Pražáka potěší moc! :-) Pozor jsem velký fanda české kinematografie, tak může to být malinko zavádějící :)
    Teorie všeho
    Teorie všeho (2014)
    6.5
    Geniální mozek se úkázal lidsky ve filmu nebyl jsem fanouškem Stephena Hawkinga před filmem a rád jsem změnil názor. Někde ve mě děsí, co se může člověku stát, ale ukázka toho, jak lidská vůle je silnější než jakékoliv predikce lékařů je velmi inspirující. Doporučuji!!!
    Fantastická zvířata a kde je najít
    Fantastická zvířata a kde je najít (2016)
    7
    Mám rád Harryho Pottera, a proto jsem se na tento film velmi těšil. Překvapil mě svoji fantasy úrovní a mnohokrát pobavil různorodými nápady na vlastnosti zvířat a hlavně postav. Rád jsem si fantasíroval nad možnostmi světa kouzelníků ve světě HP a teď mohu ještě dál díky tomuto filmu.

    Oblíbená díla

    Oblíbení tvůrci