Kamerad

Michael Kamarád

Komentáře 4

Od nejnovějších
  1. Agents of S.H.I.E.L.D.
    Agents of S.H.I.E.L.D. (2013)
    První série je špatně rozjetá a byla nudná , poté co přišli události po Captain America: Návrat prvního avengera ,konečně dostali ten správný směr a akčnost. Druhá série je velmi slibně rozjetá a kvalita dílu od dílu neustále stoupá , díly jsou napínavé , akční a prostě skvělé. Jen je smutné , že Agentům z SHIELDu klesá sledovanost i když jsou kvalitní.
  2. Tři bratři
    Tři bratři (2014)
    8
    Konečně po dlouhé době kvalitní česká pohádka . Natočeno je to perfektně, jenom je škoda , že tam jsou každou chvíli ty písničky.
  3. X-Men: Budoucí minulost
    X-Men: Budoucí minulost (2014)
    9.5
    X-Men:Budoucí minulost je po hned po První Třídě 2. nejlepší film z X-Menovské série . Děj je bezvadně vypracovaný , zápletka taktéž. Když dojde na akční scény ,hlavně ty z temné budoucnosti se Sentinely tak jsou ty nejlepší jaké jsem kde viděl (nejvíce tomu přispívá Blink se svými teleportačními bránami). V některých momentech je mi líto že těch akčních scén není více, doufám že v X-Men : Apocalypse budou ještě lepší.
  4. Úsvit planety opic
    Úsvit planety opic (2014)
    9
    Úsvit planety opic v mnohém překonává první díl Zrození planety opic at je to děj ,akce či režie. 3D je sice zbytečné , ale zas v určitých momentech např: při útoku opic na město , to má svůj efekt.