Profilový obrázek

lenacermakova

Lenka Čermáková
181

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Ústecký, Česká republika



    Captain America: Občanská válka
    Captain America: Občanská válka (2016)
    9
    Už od zveřejnění prvního traileru jsem se na tenhle snímek neuvěřitelně těšila. S rostoucím množstvím filmů o Kapitánovi, se filmy lepší a lepší. Je pravda, že sice obě strany mají své důvody a člověk se možná dokonce sžije s oběma stranami, ale já jako fanoušek a zastánce #teamIronMan jsem byla na jeho straně celý film. Ale líbilo se mi, že konečně Kapitán nebyl je slušňák nejvyššího levelu a trochu pozlobil.Možná mi to chvílemi přišlo jiná verze Avengers, jelikož se tam sešlo pár hrdinů , starých i nových. Za mě určitě výborný film :)
    Jak přežít single
    Jak přežít single (2016)
    6.5
    Bylo to příjemné. "Romanťáry aneb červená knihovna", kde všechno skončí tzv. happy-endem, těch je spousta. A přitom realita je kolikrát daleko jiná. V tomhle filmu nám dali ochutnat trochu těch sladkých řečiček, jak je všechno pěkný atd., ale na druhou stranu si myslím, že dokázali, sice vlastním způsobem, nějak osvětlit světu či diváku, jak může být vnímám člověk, který je single. Není to film, ze kterého si člověk sedne na zadek, ale beru to jako příjemnou "komedii" u které člověk může vypnout a nic neřešit.
    Spotlight
    Spotlight (2015)
    10
    Hodně dobrý. Tenhle film sem chtěla vidět hlavně ze dvou důvodů. První byl ten ze získal Oskara za nejlepší film a druhy kvůli tématu,které bylo kontroverzní. Musím uznat,žee to dostalo. A nejenom kvůli tomu,že byl příběh inspirován skutečnými událostmi. Herecké výkony skvělé
    Divočina
    Divočina (2014)
    7.5
    Výborná kniha i film. Stojí to za to. Příroda byla neskutečná. Bylo vidět ze hrdinka si toho dost prožila. Nedokážu si představit,že bych se jednoho dne takhle sebrala a od základů změnila svůj život. Na druhou stranu chápu co ji k tomu vedlo.Reese byla super
    Děda je lotr
    Děda je lotr (2016)
    7.5
    Srandy kopec. Tohle sem si řekla po shlédnutí traileru. Musím uznat,že sem z toho měla strach ale nakonec sem se dobře pobavila. Robert de Niro si dokáže ze sebe v pozehnanem věku dělat srandu a Zač Efron se dokáže skvěle přidat. Je to film pro domácí pohodu,člověk se u toho nasmeje a nemusí moc přemýšlet nad dějem.

    Oblíbená díla

    Oblíbení tvůrci