Profilový obrázek

TOKREJ

Samot Icjekr

Komentáře 3

Od nejnovějších
  1. Kandidát
    Kandidát (2013)
    4.5
    Bendová výborná, Pavel Slabý si to užil a nic nepokazil, Michal Dlouhý z toho vyčnívá. Jinak je to opravdu dobré spíše jako kamerové cvičení a trénink na tvorbu reklamních spotů. Pro mne to byl ztracený čas, který bych raději využil jinak. Pro české diváky byl hlavní hrdina nadabován do češtiny a dalo se toho jen litovat, raději bych ho slyšel v originále. Přeji Slovákům, že se jim to líbilo a že na to chodili, ale už za nejbližší hranicí to přestalo fungovat.
  2. Jako nikdy
    Jako nikdy (2013)
    7
    Nemohu si pomoci, ale pokud všichni oceňují, jak se tvůrci nebáli tématu, tak se ho paradoxně zalekli, protože odchod bohéma z tohoto světa mohl mít mnohem větší koule a hlasitější fanfáry. Na to jaký byl Vladimír kanec a buřič, tak odcházel relativně spořádaně, klidně a smířeně a hlavně - bohužel pro diváka - dlouho. Scénář si zasloužil hlubší zásahy dramaturgů. Navíc linky vedlejších postav jsou odnbyté, nedokreslené a nevyužité. Takže dávám 70%, což není vůbec špatné, ale podle toho co se psalo a šuškalo jsem se těšil, že budu moc udělit více.
  3. Nuda v Brně
    Nuda v Brně (2003)
    9
    Smál jsem se na celé kino a celé kino se smálo se mnou. Výborný happening! Skvělý počín v době, kdy se ještě počiny očekávaly. Dnes by to prohučelo v multiplexech za víkend a nikdo by o tom nevěděl.
    • Jan Budař
    • černobílost - hlavně pro budoucnost