Zucie

75

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Česká republika



    Fargo
    Fargo (1996)
    8
    Dlouho mě žádný scénář TAK nepobavil :-D! Některé repliky bych si mohla pouštět stále dokola, jak jsou neuvěřitelně vtipné, realistické a padnoucí (policistka!). Výborní herci, výborné neotřelé záběry. Seriál jsem prozatím neviděla, ale určitě se chystám.
    Stranger Things
    Stranger Things (2016)
    9
    Výborná věc. Člověk až nevěří, že tento seriál vznikl v dnešní době (kde vzali tak padnoucí dětské herce??) Skvělý byl i konec, který dokázal několika momenty příjemně překvapit a navnadit nejen na případné další díly, ale také na znovu-shlédnutí (minimálně) Spielberga.
    Tohle je náš svět
    Tohle je náš svět (2016)
    7.5
    Film, který je mi velice blízký svým tématem, hereckým obsazením a vlastně i zpracováním, který ale výrazně ztrácí kvůli své schematičnosti. Opravdu je potřeba dávat "jejich" svět do kontrastu s právě TAKOVÝMI zástupci společnosti (zbohatlíci, přihlouplí puberťáci)? Opravdu by se otec rodiny tak snadno vzdal svého světa? Opravdu musí rebelující synek svým vzezřením - mezi ostatními hippie-dětmi - působit jako pěst na oko? Atd. atd.
    Správní chlapi
    Správní chlapi (2016)
    9
    Takhle dobře už jsem se dlouho u žádného filmu nebavila! Skvěle zahrané, skvěle napsané. Nicméně zůstává otázka, zda kouzlo filmu neodezní po prvním shlédnutí? Tvůrci hodně staví na překvapivých vyústěních situačních gagů a jakmile divák znovu nebude překvapen...?
    Kolonie
    Kolonie (2015)
    6
    První třetina vydařená (atmosféra 70. let, kostýmy, náhled na demonstrace), druhá třetina průměrná (je skvělé, že z podobného prostředí vznikl film, ale začínají se objevovat nudná schémata), třetí třetina těžce snesitelná - těch klišé a předvídatelnosti!!

    Oblíbená díla

    Oblíbení tvůrci