Profilový obrázek

an.velecka

Andrea Velecká

Komentáře 8

Od nejnovějších
  1. Nekonečná láska
    Nekonečná láska (2014)
    Trochu lepší průměr. Donutí Vás popřemýšlet, co je to vlastně láska (Daveova chvilka poezie..) Opravdu na romantiku nejsem, ale jednou za čas dávku slz musím sníst. Remake, který bohužel na The NOTEBOOK nestačí - pro mne romantika nad romantiku a to nepočítám Titanic.
  2. Vlk z Wall Street
    Vlk z Wall Street (2013)
    Tříhodinovej film? Ale teď jen WOW. Čím dál tím víc si potrpím na filmech, které čerpají ze skutečných prožitků. Leonardo DiCaprio zahrál opět svoji roli, tak jak měl. Ale Matthew McC? Sice jsme měli tu čest se s ním setkat ve filmu pouhých pár minut, ale i tak zabodoval! Scéna s Lemonem mě rozesmála neskutečným způsobem. Bohužel jen škoda, že si nemůže Leo s Mattem rozpůlit Oscara.
  3. Klub poslední naděje
    Klub poslední naděje (2013)
    9.5
    Hlavní role Mattheovi McC sedla víc než měla. Začal hrát role, co berou dech jiným způsobem, než jen: To je kus! (Bláznovo zlato, Lemra líná, ..) Jared Leto v roli transvesťáka 1+. Jinak je tu možná menší podobnost s filmem Kokain s J.Deppem, ale na Dollars Buyers Club bohužel nemá. Zpracování, téma, námět, postavy! Oscar zasloužený.
  4. Pulp Fiction: Historky z podsvětí
    Pulp Fiction: Historky z podsvětí (1994)
    9.5
    Q.Tarantino mne zaujal právě tímto snímkem. Od té doby Tarantinovky žeru. Ale Pulp Fiction je opravdu kult nad kulty. Tvoje prdel pozná středověk. Royal Cheese. Negr plachtil čtyry patra. Tak máme radost?? Prostě krása střídá nádheru. Thurman, Jackson, Travolta, Willis.
  5. Pelíšky
    Pelíšky (1999)
    9.5
    Pelíšky, nejen Vánoční tradice, ale film, který si přehrávám i víckrát za rok. Kodet, neskutečný herec, který ve skutečnosti byl takový bolševický nok, jak ve filmu. Simona Stašová, hrbáč s prskavkou ve vlasech, i s humorných odseknutím: "Teď to nevotvírej!" Donutil s Polívkou a jejich Kodiak. Opravdu výborný film s historickým nádechem a vtipem. Česká klasika, která pořád vládne a nikdy nezestárne!
  6. Temný rytíř
    Temný rytíř (2008)
    9
    Po Batman Begins (2005), opravdu skvěle propracovanej Marvelovskej hrdina. Ch. Bale vyšvihl Batmana tam, kde má být! Samozřejmě nemohu opomenout H.Ledgera jako Jokera! Nolan jako režisér všech Batmenovskej snímků nezklamal!
  7. Forrest Gump
    Forrest Gump (1994)
    10
    Tom Hanks v podání Forresta Gumpa naprosto zaválel. Hlášky (krevety, bonboniéra, utíkej!), námět, pozadí války... Jó, máma vždycky říkala: Když dávaj tendle film, vždycky si na něj udělám čas. Prostě kulťák!