Profilový obrázek

gde

648

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Praha, Hlavní město Praha, Česká republika



    Medvěd
    Medvěd (2022)
    10
    Super gastro seriál s přesahem do mnoha vážných témat a složitosti vztahů.
    Všechny postavy seriálu jsou vymakané multidimenzionální postavy, což se opravdu moc nevidí. Geniální sound design. Umění předat a umocnit atmosféru na jedničku s hvězdičkou. Silný progres celou dobu. Masivně stresující díly v druhé serii jsou prokládané i těmi hlubokými. Hromada zasloužilých ocenění.
    Králíček Jojo
    Králíček Jojo (2019)
    8
    Docela pěkné osvěžení, kombinace humoru a vážného tématu. Herci i zpracování je super. Vtipy dobré, vedlejší kontext je drsný. Celkově mě to překvapilo, nečekal jsem že to nakonec bude tak dobré. Na Oscara? Jo je to povedený a odšktne si to spousty kolonek proč ho i získal.
    Irčan
    Irčan (2019)
    5.5
    Nevím čekal jsem o toho více, ano jsou tam známí herci, ale asi bych je už nechal v klidu, nejsou nejmladší a speciální efekty je dokonale neomladí. Takový popis života gangstera, dobrý ale nic výjimečného co by měl zaujalo abych se na to podíval znova.
    Ježek Sonic
    Ježek Sonic (2020)
    6.5
    Docela mě to překvapilo, na to jak to ze začátku vypadlo díky prvnímu traileru jako totálně fail, to nakonec byla oddychovka. Nic složitého, nic extrémně chytrého ale neurazí. Samozřejmě nejlepší byl Jim Carrey, který si vychutnal roli a krásně to zahrál.
    Banda
    Banda (2019)
    9
    Krásná ukázka seriálu, co je reakcí na dobu, kdy je všude až moc super hrdinů. Hrdinové jsou lidé, jsou zlí, jsou pokřivení. Založeno na dospělých komixech Vertigo, dokonce bych řekl, že seriál je v mnoho částech lépe dramatizován než samotný comic.

    Oblíbená díla

    • Plakát 1
    • Plakát 2

    Oblíbení tvůrci