šárka369

Komentáře 9

Od nejnovějších
  1. Hunger Games: Síla vzdoru - 1. část
    Hunger Games: Síla vzdoru - 1. část (2014)
    8
    Pozoruhodně mě film nenudil. A to jsem mu nedávala velké naděje. Zdálo se mi hloupé rozdělit poslední díl na dvě části, ale režiséru Lawrencovi se zázračně daří udržet divákovu pozornost. Snad to bude stejné i u druhé části, v níž by mělo být více akce.
  2. 22 Jump Street
    22 Jump Street (2014)
    8.5
    Už dlouho jsem se takto nenasmála (naposledy u filmu Machři). V originálním znění je to skvělé a perfektně to šlape. V kině jsme si všichni nesmírně užili a jeden chlap se z toho celý polil kolou, což bylo ještě lepší. Pořídila jsem si to také na DVD a dabing je otřesný. Takže se všichni koukněte na originální verzi s titulky nebo bez...
  3. Labyrint: Útěk
    Labyrint: Útěk (2014)
    7
    Četla jsem knihu. A film vypadá jako by si z ní vzal pouhou kostru. Mnoho částí je tu jinak než v knize, avšak herci jsou perfektní a celé to překvapivě šlape. Jsem velmi zvědava na pokračování Spáleniště: Zkouška, a doufám, že se filmaři budou držet knižní předlohy zuby nehty.
  4. Návrat blbýho a blbějšího
    Návrat blbýho a blbějšího (2014)
    1
    Nevím proč, ale mě se to nelíbilo. Já mám komedie velice ráda, ale co je moc, to je moc. Mě to vůbec nepřišlo vtipné (zasmála jsem se asi u dvou scén - na začátku), celý sál se však otřásal smíchy, až na mě. Na mě to bylo zkrátka moc, bylo to spíše nechutné. A to se mi předchozí díly líbily.
  5. Noc v muzeu: Tajemství hrobky
    Noc v muzeu: Tajemství hrobky (2014)
    5
    Je to spíše průměrný film, ačkoli je film zábavný, ztrácí tempo a vleče se (naštěstí to trvá jen hodinu a dvacet devět minut). Upřímně doufám, že už další díl nevznikne, mělo to skončit druhým dílem. Avšak neříkám, že by se vám to nemohlo líbit. Děti z něho nejspíš budou nadšení.
  6. Hobit: Bitva pěti armád
    Hobit: Bitva pěti armád (2014)
    8.5
    Perfektní výprava a nádherné vizuální efekty, které si v HFR 3D pořádně užijete. Škoda, že už se musíme se Středozemí rozloučit, ale i tak jsem se všemi filmy velmi spokojena.