Havlit

Komentáře 12

Od nejnovějších
  1. Na sv. Valentýna
    Na sv. Valentýna (2010)
    5
    Pěkný romantický film, který využívá popularity nejen herců, ale filmového konceptu, který má film Láska Nebeská. Garry Marshall měl sice velmi šťastnou ruku při výběru herců, ať už se jedná o jeho oblíbené herce nebo aktuální slavné hvězdičky. Ale když je špatný scénář, tak to obsazení nebo režisér nedokáží pozvednout.
  2. Alenka v říši divů
    Alenka v říši divů (2010)
    9
    Tim Burton a jeho výběr herců je dobrý základ pro jakýkoliv film. Tato klasika, i když pojatá v Burtonově stylu je velmi milé překvapení mezi pohádkami.
  3. Interstellar
    Interstellar (2014)
    9
    Další z řady postapopkalyptických filmů, který neurazí, ba naopak příjemně překvapí. Hlavní hrdina, kterého ztvárnil herec Matthew McConaughey, jenž je mi normálně již od pohledu odporný, zde konečně vypadá lehce jako člověk, na nějž se dá dívat. Je to film, na který se dá podívat i několikrát.
  4. Bídníci
    Bídníci (2012)
    9
    Naprosto fenomenální výkony herců. Tato nová adaptace klasiky od Viktora Huga veme dech každému, kdo uslyší jen jediný její tón. Hugh Jackman zde ukazuje, že cenu Tony dostal zaslouženě, jelikož jeho pěvecké scěný jsou dokonalé až naskakuje husí kůže.