vexx

Komentáře 27

Od nejnovějších
  1. Alenka v říši divů: Za zrcadlem
    Alenka v říši divů: Za zrcadlem (2016)
    7
    Když se začal natáčet druhý díl Alenky, byla jsem zcela u vytržení. Tento film Vás přesune do zcela jiné reality a zároveň Vás donutí zamyslet se nad životem a přemítáte nad tím, zda jsou takto věci správně či ně. Na první díl to nemělo, ale velmi zdařilé pokračování.
  2. Salon krásy
    Salon krásy (2005)
    8
    Tento film mě vždy rozesměje a velmi pobaví. Queen Latifah je výborná herečka, která si svou roli opravdu užívá. Její sebevědomí je ve filmu opravdu neskutečné, a motiv filmu, ve kterém si jde plnit svůj sen, je neuvěřitelný. I přes veškeré překážky, které jí okolní svět skýtá. Určitě doporučuji shlédnout.
  3. Trollové
    Trollové (2016)
    8
    I když nejsem malé dítě, jak zde zmiňuje většina komentátorů, snímek se mi velmi líbil a bez váhání si ho kdykoli pustím znova. Tento animovaný film je velmi dobře zpracovaný a ukazuje na pozitivní myšlení. Pro děti určitě výborný film, u kterého se nebude nudit nikdo z rodiny.
  4. Piráti z Karibiku – Prokletí Černé perly
    Piráti z Karibiku – Prokletí Černé perly (2003)
    9
    Pirát z Karibiku jsou podle mého názoru opravdu výborné filmy, mohu se na ně dívat znovu a znovu a stejně neomrzí. Johny Depp hraje úžasnou roli, která dává celému filmu nový rozměr. Myslím, že Jack Sparrow je nejlépe ztvárnění pirát všech dob.
  5. Matrix
    Matrix (1999)
    9
    na tento film se mohu dívat kdykoli, směs počítačové dimenze a opravdového "téměř zničeného" světa je fenomenální. Oproti prvnímu úžasnému dílu ale ty další za ním trochu pokulhávají. Avšak palec nahoru za originalitu a výmysl této zvláštní myšlenky.
  6. Zootropolis: Město zvířat
    Zootropolis: Město zvířat (2016)
    8
    Když jsem šel na Zootropolis do kina, očekával jsem průměrný zážitek, avšak tento skvělý animovaný film předčil veškerá má očekávání. Velice příjemně zpracovaný, dobrodružný a vtipný animák jak pro děti tak pro dospělé. Věřte, že s lenochody se opravdu nudit nebudete