Profilový obrázek

kijifa

Jiří Kűfner
335

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Středočeský, Beroun, Česká republika



    Banda
    Banda (2019)
    9
    Parádní seriál. Trochu jiný pohled na superhrdiny. Mám pocit, že v každém díle se stalo něco lehce šokujícího, co mělo diváka chytit. Přestože po prvních pár dílech kvalita trochu klesla, rozhodně pořád stojí za zhlédnutí. Jsem rád, že byla ohlášena druhá sezóna
    Rychle a zběsile: Hobbs a Shaw
    Rychle a zběsile: Hobbs a Shaw (2019)
    9.5
    Parádní nahláškovaná akční jízda. Která staví hlavně na sladění hlavních hrdinů. Nabízí se podoba s Tango a Cashem. The Rock a Statham spolu ladí na jedničku a je hodně zábavné je sledovat. Film se nebere moc vážně a je to jen dobře. Podívaná na jedničku,která ani minutu nenudí.
    To Kapitola 2
    To Kapitola 2 (2019)
    6.5
    To Kapitola 2 určitě není taková pecka, jako první díl. Ve spoustě věcí hodně pokulhává. Chybí chemie mezi postavami, byť film hodně staví na flashbacích. Pennywisse ve své neďábelské podobě nedostal skoro žádný prostor. Příběh sice završen, ale nadšení z prvního dílu o hodně kleslo.
    Stranger Things
    Stranger Things (2016)
    10
    Největší seriálové překvapení loňského roku? Jednoznačně! Seriál, který dopředu nikdo nečekal a který se stal skvělým odkazem na osmdesátky. Po trochu pomalejším rozjezdu přibližně od třetího dílu Stranger Things vystřelilo mé nadšení až k nebesům a tam ho udrželo až do úplného konce. Nezbývá než se těšit na to, s čím přijde druhá sezona.
    Assassin's Creed
    Assassin's Creed (2016)
    3
    Mám rád herní sérii Assasin's Creed a i proto jsem se na filmové zpracování docela těšil. Bohužel ani tentokrát se nepodařilo zlomit prokletí filmového zpracování videoherních titulů. Další ukázka toho, zkrátit několik desítek herních hodin je velmi složité zkrátit do dvou filmových.

    Oblíbená díla

    Oblíbení tvůrci