Profilový obrázek

foxina-beier

Foxína Beier
489

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Uživatel nevyplnil svou lokalitu.



    Drákula
    Drákula (2013)
    10
    Perfektní seriál s perfektním hercem.Ten mi teda učaroval.Sice je ještě málo dílů takže když je shlédnete jste mrzutí,protože chcete vědět co bude dál,ale super.Líbí se mi doba ve které se to vše odehrává,protože né vše moderní a nové je vždy super.Proto bych hlavně dala body nahoru za období ve kterém se vše odehrává.Není tam tom nic hororového.Jsem ráda,že je další slušný seriál.Určitě doporučuji mrknout. Je to fakt super.
    Super drbna
    Super drbna (2007)
    Seriál pro děvčata,ale najde se pár pánů které to zaujme.Snad nejen proto,že se zde objevují postavy ,které jsou opravdu šílené díky svému chování budí velmi mnoho pozornosti.Děj se tak zamotává ,že mě někdy i zmátl.Nakonec ,ale pochopíte a začnete se seriálem přemýšlet,že tohle je vlastně opravdu reálné.Někdy se dokonce ztotožníte s postavami.Tohle jsou vše světlé stránky tohoto seriálu ,ale má i stinné.Například.ukončení seriálu je teda hloupé.Celá série je rozdělená na spoustu dílů kde se zachází až do hloubky,ale konec je tak rychlý,že vlastně když skončí si řekne člověk aha to už je konec. Konec je tedy snad v jednom nebo dvou dílech,což je fakt síla.Takže tohle je jen jedno - ,které zde vidím.Jinak fakt doporučuji.
    Arrow
    Arrow (2012)
    10
    Arrow.To je samostatná kapitola pro mě.Hledala jsem seriál na který se kouknu,protože na většinu si člověk musí týden počkat.Dle mého názoru je to obyčejný seriál,až na to,že hlavní hrdina je inteligentní muž se smyslem pro spravedlnost.Tu chce dostat do svých rukou a ochránit celé město před zlem.To je však velmi složité a on si to dobře uvědomuje.Mnohokrát je postaven před složitá rozhodnutí,ale nakonec je dotáhne do správného konce i když nejdříve škobrtá. Takže vlastně když se člověk nudí a neví co dělat,mrkne na tento seriál a začne ho i bavit.Proto kdo z vás má rád akční příběhy tak mrkněte.
    Upíří deníky
    Upíří deníky (2009)
    10
    Tak co jiného než bomba.Tak jsem si je zamilovala,že jsem snad na nich i závislá.Vždy když se věci vrátí do normálu něco se stane a hned je o akci postaráno.Především tohle se mi na nich tak hrozně líbí.Děj je propracovaný a neunikne jim snad vůbec nic,protože se zase k určitým událostem vracejí zpět,když už to vlastně nikdo ani nečeká.Deníky jsou na rozdíl od ságy stmívání akčnější a tvrdší.U stmívání je to spíše romantické.Pokud někdo má rád velké množství zápletek,poutavý nepředvídatelný děj tak určitě mrkněte a nebudete litovat.Nedivím se ,že se deníky staly fenoménem. CO dodat 100%
    Mrtví a neklidní
    Mrtví a neklidní (2013)
    10
    Musím se zasmát.Hned ze začátku filmu jsem se pořád ptala proč se vlastně na to dívám,ale v polovině se mi začal líbit.Bylo to úplně o něčem jiném než jiné romantické filmy což mě potěšilo.Po celou dobu filmu jsem čekala co se tedy stane,kdo umře a kdo zůstane živý ,ale vůbec by mě nenapadlo jak se to vše nakonec vyvine.Každopádně už dle názvu mě zajímal.Takže můžu jen říct,kdo má rád scifi,romantiku a komedii tak mrkněte.

    Oblíbená díla

    Oblíbení tvůrci