Profilový obrázek

Tommy22

Tomáš Hofman
37

Česká republika



    Hranice nemožného
    Hranice nemožného (2008)
    9
    Můj nejoblíbenější seriál. Každý díl něco nového, co Vás překvapí a pak si řikáte, že to vlastně není nic nemožného. Každá série je lepší a lepší, děj se stupňuje a vyvíjí a i herecké výkony jsou čím dál lepší. Mysteriózní seriál s hlavní rolí vědy a technologie, který měl sice menší sledovanost, ale i přesto si ho zamilujete.
    Taboo
    Taboo (2017)
    9
    Tom Hardy a ještě v seriálu, to je snad sen každého. Temná, napjatá a špinavá atmosféra podobná jako v Black Sails. Dějově je seriál trochu slabší ze začátku, avšak ke konci se stupňuje napětí a kvalita. Nicméně herecký výkon a charisma Toma Hardyho bohatě stačí. Těším se na druhou sérii.
    Hardcore Henry
    Hardcore Henry (2015)
    8.5
    Za mě jednoznačně palec nahoru. Ikdyž nehoduji počítačovm hrám, Henry mě zaujal a udržel mojí pozornost od začátku do konce. Od první chvíle je zde nastaveno vysoké tempo a divák se nijak nenudí. Některé scény jsou trochu nereálné, ale toto není typ filmu, který je dokonalý, nýbrž u něja máte vypnout a užít si tuhle bláznivou jízdu.
    Rychle a zběsile 5
    Rychle a zběsile 5 (2011)
    8.5
    NESKUTEČNÉ OŽIVENÍ SÉRIE RYCHLE A ZBĚSILE!! SUPER ZÁPLETKA A PROVEDENÍ, AUTA, DWAYNE A DOKONALÉ HONIČKY. OD ZAČÁTKU DO KONCE JE TEMPO NESKUTEČNĚ RYCHLÉ.

    Oblíbená díla

    Oblíbení tvůrci

    • Plakát 1
    • Plakát 2
    • Plakát 3
    • Plakát 4
    • Plakát 5