Profilový obrázek

PinokKio

toM Burger
120

Nejsem zas takový dřevo jak vypadám ..

Středočeský, Kladno, Česká republika



    Baa Baa Land
    Baa Baa Land (2017)
    9.5
    Návod, jak ideálně zužitkovat osmihodinovku v práci, když se nic neděje a šéf je v trapu. Nejdřív se to trochu vleklo, ovšem jen do okamžiku, kdy za barelem proběhla docela odvážná šedesát devítka. Snad jen škoda, že všechny byly chlupatý a jen pár jich bylo vyholených. A taky že jsem vůbec nezahlíd kozy ..
    La La Land
    La La Land (2016)
    8
    Kdyby... Do této chvíle příjemný, ale přece jen průměrný muzikál. Jenže poslední desetiminutovka byla tak skvělým Damienovým nápadem, nebo spíše jeho poctou, že se mi z hlavy jen tak nedostane.
    Ticho před bouří
    Ticho před bouří (2018)
    3
    Zápletka o zbavení se násilnického manžela bývalky Karen docela ušla, jenže pak přišlo neskutečné WTF, které zafungovalo tak, jako že si ze mě režisér dělá prdel (tu Matthewa i Anne několikrát, dokonce přes celé plátno) ..
    Bitva u Midway
    Bitva u Midway (2019)
    5.5
    V Emmerichových filmech se bohužel někdy až moc kecá, tudíž je osvěžením, že se jde po pár minutách rovnou do velkolepé akce. A stejně tak je u režiséra zvykem, že všechno musí být třikrát bombastičtější, takže kovové součástky ze všech těch vybuchujících lodí a letadel odlétají pomalu až do zadních řad kinosálu a lidi vřískají o poznání více. Nejspíš proto uběhlo těch 140 minut vcelku svižně a dalo se na to koukat. Jinak je to ale film bez emocí, bez scénáře a překvapivě i bez černochů ..
    Touch Me Not
    Touch Me Not (2018)
    7.5
    Hledání krásy tam, kde ji hledat nechceme či spíš přehlížíme. Je to chvílemi (záměrně) odpudivé, dlouhé, zvrácené a opravdu experimentální, protože na dokument je to dost hrané a na film dost dokumentární. Ale zároveň je tenhle debut netradiční, hodně otevřený a překvapivý, takže ho z hlavy jen tak nevymažu ..

    Oblíbená díla

    Oblíbení tvůrci