vojtadzurik

Vojta Dzurik

Komentáře 15

Od nejnovějších
  1. Harry Potter a Kámen mudrců
    Harry Potter a Kámen mudrců (2001)
    7
    Kdyz jsem videl film poprve, to mi taky bylo alespon o deset let méně, tak se mi film libil poměrně hodně. Dnes uz to neni ono. Ale pokud objektivně, tak je to moc pěkná současná pohídka. Děti by hodnotili 100procent, to jsem si zcela jisty, to se vsak neda rici o nasledujici dilech. Kde mi nektery z nich připadal více nežli pohádka pro dett, jako horor pro dospele. Mylsim, ze to byl ASCABAN.
  2. Evoluce
    Evoluce (2001)
    8
    I pres to, ze komedie neni muj oblíbený žánr, tento film se mi moc libil. Kolegiánli par velmi vtipny, ale přitom styloví. Scena v obchodním centru byla proste nejlepsi. Efekty a zpracovani také dobré. A jednou z khlavnich postav je Stifler z AmericamPie, takze neni pochyb o kvalitach filmu.
  3. Transformers
    Transformers (2007)
    7.5
    Podle mého názoru to nebylo špattné. Jen mi tam chybel zajímavější děj, než jen stroze invaze transformeru a pointa je hned jasna po celou dobu drubehu filmu. To je podle me chyba. Ikdyz jsem psal u recenze Real Steel(Ocelova pěst), abychom nesrovnavali, tak jen podotknu, ze prave v tomto na prvni pohled obdobném filmju(zdálo by se), jsem byl naprosto z děje a podstaty filmu nadšený. Mělo to informaci navic, rodinný záměr a celkově asi.
  4. Zkus mě rozesmát
    Zkus mě rozesmát (2011)
    9.5
    nejsem velmi na prehnane komedie. Tato je však vyjimkou a je neuveritelne dobra. Sala z ni rodinna atmosfera a pritoom je to velmi vtipne. Ta herečka z Přátel zde vypada výborne, dětské postavy take na vybornou.
  5. Bratři Lví srdce
    Bratři Lví srdce (1977)
    10
    Naprosto unikátní a jedinecny film. Obdivuhodne je napad autora jak vysvetlit a obhajit diteti jeho vlastni smrt a promenit tak strach v naprosto opacné pocitky. Vymyslet si nevco jako NEVERLAND, kde se dějí jen štastné věci. Jde zde take o lasku mezi mladým muzem a malým klukem. Naprosto uzasne kosttymy a celkova situovanaost to ZemeNezeme. Moc krásne vylícený vztah mezi dvema dvema lidmi, kteri se maji naskutecne radi.
  6. Jak vycvičit draka
    Jak vycvičit draka (2010)
    10
    nechapu, jak muze animovany film zaujmout a uz vubec dojmout. Po zhlednuti tohoto filmu musim konstatovat, ze tento film to dokazal. Pri nekteré zcene jsem byl dojat dokoce az k slzam. Po vetsinu casu vsak mile potesen a pobaven. Je to záživne, zábavné a hřejivé. Krásný rodinný anymák
  7. Astro Boy
    Astro Boy (2009)
    10
    Na to, ze nejsem zrovna priznivec animovanych filmu musim konstatovat, ze tato pohádka me chytila za srdce. První zhlédnutí pro me nebylo uplne rozhodující, nabyl jsem dojmu, ze tomu neco chybelo, nebo jen je to neuplne, ci je dej proste prilizu strohy. Ono příběh je jednoduchy a od pocatku je jasne o co se jedna. Nejsou tam zadne slozite zaplatky. Jiste ze ne, je to jake mysleno pro deti.
  8. Táta lump
    Táta lump (1993)
    10
    Moc příjemná rodinná komedice. Moc super vsechny hlavní postavy. Libi se mi, ze je film situovany do starsi doby a celkove podstata a pointa filmu. Jak se z naprosto o nic a nikoho se nastarajiciho cloveka muze stat relativne dobrý táta. Na prvni pohled a provní zkusenost tomu tak nebylo. Ale diky tomu spolu zazili spoustu dobrodruzstvi a ve vysledku´se sblizili na tolik, abychom je mohli oznacovat za rodinu.
  9. Strom života
    Strom života (2011)
    3
    Tento film byl nejvetsi sklamani, které jsem u filmu kdy zažil. Trailer upoutavka k filmu velmy lákavý, avšak realita naprosto o necem jinem. Prad Pitt se mi v tomto filmu vůbec nezamlouval, lepe receno v teto roli. A celkove prirovnavani zivotnich udalosti k prirodnim ukazum se mi nelibilo. Celkova atmosfera filmu pro me byla pochmurna a pouze mi zkazila naladu. Herci nebyli dobrí. Pouze nektere detske postavy celkem ok. Dej je tezko k pochopene, vlastne celkove podstata filmu jako takoveho
  10. Mlha
    Mlha (2007)
    9
    Jde o nízkonákladový film soudě podle toho, ze cely příbeh odehráva v jednom obchode. Autor poukazuje na zvířecí vlastnosti, pokud se človek ocotne v siruaci, resp, ohrožení svojí maličkosti. Na ovlivnování davem a davů. Zejména konec je neuveritzelny a naprosto šokující! poukazující na jedno pořekadlo, 'nadeje umira posledni'. Zde se poruseni tohoto pravidla vymstilo tou nejhorsí odpovedí!
  11. Terminátor 2: Den zúčtování
    Terminátor 2: Den zúčtování (1991)
    9.5
    tento díl se mi jeví jako nejpovedenejsí ze vsech existujících. Nové díly jsou pouze o efektech, kdezto tento díl má krásny děj a líbí se mi, že je tam John situovan do věku dítěte, což dává filmu jiný nádech, rodinný. Celkove i efekty nejsou špatne nato že je to velmi stary film. Vykony hercu jsou bezkonkurencni
  12. 2012
    2012 (2009)
    8.5
    Skvělý katastrofický film moderní doby. Efekty byly opravdu velmi dobre. Pri nekterych scenach byla znat nedokonalost efektu, ale i presto byly dobrí a film jako takovy dějove a celkove, postavy dobré