jiri-burian

Jiří Burián

Komentáře 3

Od nejnovějších
  1. Rafťáci
    Rafťáci (2006)
    6
    Dle mého usudku film na jedno podívání. Film je zábavný, ale až příliž násilnou formou vnucuje přehnaně vtipně se tvářící scény. Jednoduše až okaťě se snaží rozesmát diváka. Pak je to znát. Herci mi nepřišli naprosto přirození, resp., na výkonech byl znát scénař a nikoli realita. Celkove vsak hodnotím jako ucházející komedie na české poměry dobry.
  2. Ocelová pěst
    Ocelová pěst (2011)
    10
    Za žádných okolností nesrovnávat s filmem typu Transformers! Jedná se o naprosto něco jiného, jediné v čem se podobá, že jsou ustředním motivem ROBOTI. Tento fim má však naprosto odlišný děj a smysl. Mně osobně děj Transformeru nezaujal. Zde však je děj motivován rodinou, vztahem partnerským, ale zejména rodičovským(otec vs. syn). Kde úmrtí jednoho rodice a dočasné soužití a spousty zážitků vytvoří vztah mezi odloučeným 11ti letým chlapcem a jeho do te doby bezstarostným lehkomyslným a k rodičovství netečným otcem, kterého do chvíle setkání se synem pro něj platilo pouze oslovení JA. Nyní však poznal, jaký význam má ,když se řekne MY. Otec se živí bojem s roboty a chlapec pochopitelne je také tomuto tématu nakloněný. Nyní mají tedy něco spolecného a tak zacína jejich příbeh. Na jehož konce se vytvorí vzájemný vztah a na ceste k tomuto prozijí nespocet zázitků, ale i nebezpečných patálií, právě které jejich vztah uásadně utuží! Tento film je RODINNÝ. Doporucuji kazdému, kdo má srdce na správném místě, urcite oceni.
  3. Osudový dotek
    Osudový dotek (2004)
    10
    Nejlepší Thriller, který znám. Videl jsem jej nespočetkrát. Neuvěřitelně se prolínající dějové línie a celkově promyšlený děj. Herci výborní. Hodnotím 100procent.