Profilový obrázek

Pája DJ

681

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Česká republika



    Všechno, všude, najednou
    Všechno, všude, najednou (2022)
    7
    Velmi povedené, velmi zábavné a velmi náročné natáčení podoby mnohavesmíru z pohledu stárnoucí provozovatelky prádelny Evelyn. Film nabízí více jak dvě hodiny skvělé kamery i hereckých výkonů, které si zaslouží mnohá ocenění z filmových festivalů.
    The Batman
    The Batman (2022)
    7.5
    Série Batman mám velmi rád, ale poslední zpracování s novým hlavním představitelem v podobě Roberta Pattinsona jsem ještě úplně nepřišel na chuť. Asi budu chtít film ještě znovu vidět, neboť stále mi v paměti spíše zůstává Christian Bale a jeho ztvárnění. Je mi jasné, že doby Batmana Bale jsou pryč, ale i tak na ně rád vzpomínám a uvidíme, co přinese Batmanovská budoucnost.
    Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství
    Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství (2022)
    6.5
    Musím přiznat, že jsem již od prvního dílu čekal poněkud něco jiného, ale i tak má Doctor Strange něco čímž si své publikum najde a osloví ho. Ve světě Marvelu má určitě své opodstatněné místo a uvidíme, zda bude mít další a další pokračování a kam ho povedou. Otázka mnohavesmíru tento rok vede.
    Zranitelná srdce
    Zranitelná srdce (2022)
    7
    Přestože aspoň navenek nejsem příznivcem muzikálů a film byl zvolen spíše náhodou, musím uznat že tato romantická muzikálová podoba není vůbec špatná - dala by se spíše shrnout pod označení klipů určených k naverbování do armády typu - I want you, ale opravdu lze brát tento film oprávněné mezi ty vysoce hodnocené.
    Stínohra
    Stínohra (2022)
    6.5
    Další z česko-slovenských pokusů o drama z reálného života ve snaze propojení několika ze začátku zcela samostatných osudů, které jedna tragická událost spojí v jeden celek. Cesta za pomstou a spravedlností může mít různé podoby. I když film nevyužil zcela svůj nabízený potenciál, cením si snahy, s kterou do daného šel, za což si zaslouží i další body. Více českých snah a filmů.

    Oblíbená díla

    Oblíbení tvůrci