Profilový obrázek

Judinka

627

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Česká republika



    Men
    Men (2022)
    9
    Grandiózní a velkolepý, skvělý super žážitek. Nádherná kamera zaměřená na detail, úchvatná hudba. Zvuk lze vyzdvyhnout samostatně po zvukové stránce. Skvěký Rory Kinner i Jessie Buckley v hlavních rolích. Na film budu ještě hodně dlouho vzpomínat a jen tak ho z mysli nedostanu. Zajímavý psychologicko sociální přesah. Určitě doporučuji.
    The Gray Man
    The Gray Man (2022)
    5
    Nový typ agenta s největším rozpočtem bohužel neodpovídá výsledku. Prvodní snaha značně pokulhává a je otázkou, za co byly finanční prostředky utraceny i rozhodnutí o druhém díle. Příjemným přejvapením byl pouze paudouch Captain America Chris Evans a akční scény z Prahy. Bohužel opět nevyužitá šance .o(
    Klan Gucci
    Klan Gucci (2021)
    6
    Pro mne osobně velké zklamání. Čekala jsem velkofilm a velkovýpravu s množstvím herců i produkcí kostýmů atd. Ve finále, ale komorní životopisné drama s velkou reklamou. I samotné herecko výkony včetně Lady Gagy, která se na svoji roli pilně připravovala působí značně nevyrovnaně. Z daného ohledu film poměrně zapadá mezi ostatní obdobné. Nevyužitá šance.
    Velká premiéra
    Velká premiéra (2022)
    7.5
    Miroslav Krobot před kamerou i za kamerou v roli režiséra i scénáristy. Typický humor pro specifickou část publika ve filmu o jedné velké premiéře. Výtečná Iva Janžurová s Turotovým syndromem i představitel hlavní role Pavek Šimčík, kterému byla role psaná na míru. Neváhejte a připravte se, velká premiéra právě začíná.
    Kdyby radši hořelo
    Kdyby radši hořelo (2022)
    7
    Čennočerná komedie ala filmy Miroslava Krobota, který zde není autorem scénáře ani režisérem a ztvárnil tentokrát "pouze" jednu z hlavních rolí. Film o tom, jak klidný chod vesnice naruší nevídaný čin a o to, jak moc silné mohou být dezinformace. Film je navíc inspirován skutečným příběhem, takže neváhejte a zajděte do kina :o)

    Oblíbená díla

    Oblíbení tvůrci