Pedro8

Komentáře 7

Od nejnovějších
  1. Star Trek: Do neznáma
    Star Trek: Do neznáma (2016)
    6.5
    Efekty parádní, ale dějová linka pro mě osobně slabší. Momentálně producenti dojí krávu seč to jde a herci, řekl bych, propadli sebelásce. Zpět nadšení jako v ST (2009). Jsem velmi zvědavý, co čtyřka. Budou se naši kámoši na život a na smrt opět od sebe chtít odlepit? Určitě.
  2. Krycí jméno U.N.C.L.E.
    Krycí jméno U.N.C.L.E. (2015)
    7
    Očekávejte příjemné pokoukání s popcornem nebo i bez, spíše klipové scény, prima kostýmy, pár pěkných akčních scén. Neočekávejte pecku, o které budete diskutovat, nebo hrdiny, které můžete obdivovat. Lepší průměr, na který brzy zapomenete a po pravdě nic, co by bylo potřeba vidět dvakrát nedejbože vícekrát.
  3. Živí mrtví
    Živí mrtví (2010)
    6
    Zombíci potěší všechny zombie milovníky, o tom jako žádná. Není nad to, když se na pěkný ženský sápe chodec. Nicméně v tolika sezónách udržet se nějakého standardu je náročné, takže určitě skvělé odreagování, ale na druhou stranu je to prostě jen další seroš :)
  4. Griffinovi
    Griffinovi (1999)
    9
    Jako i v jiných kreslených seriálech je vidět vývoj - Stewie se dítěte, co nenávidí svoji matku dostane do úplně jiné role, kdy tak nějak nevím, jestli je trouba, buzna nebo prostě jen dítě ve světě dospělých. Peter je typický amík... Seriál plný stereotypů na max. Ale velmi zábavný :)
  5. Chappie
    Chappie (2015)
    6
    Čekal jsem hodně, dostal jsem málo. Neseděla mi hlavně zbytečná agresivita. Hughovi palec nahoru, slizák par excellence.