Profilový obrázek

sisisi

441

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Česká republika



    Captain Marvel
    Captain Marvel (2019)
    10
    Je to zajímavé, postava taky super. Jen bych řekla, že by se daly natočit i další filmy, aby se všechny příběhy hrdinky zachytily. Bavilo mě to, líbilo se mi, že to bylo o chytré ženě. Bylo zajímavé, jak vyřešila dané problémy a úsaklí. Naprosto doporučuju.
    Hra o trůny
    Hra o trůny (2011)
    10
    rozhodně je lepší kniha než seriál, je detailnější a mnohem lépe se dá vžít a seznámit s postavami. Je to ale dost dobře zpracovaný seriál.. na to, že v knize jde dost často pouze o myšlenky, tak je naprosto jasné, co si kdo myslí nebo proč co udělal. Obdivuju.
    Avengers: Endgame
    Avengers: Endgame (2019)
    10
    Film hezky ukončil sérii. Jediné, co jsem však úplně nepochopila, a nejsem sama, bylo cestování v čase. Přijde mi to pak nereálné, jak mohl film skončit, když v budoucnosti zemřely postavy z minulosti a tak.. ale jinak se mi to moc líbilo a klidně bych se na to podívala znova.
    Odvážná Vaiana: Legenda o konci světa
    Odvážná Vaiana: Legenda o konci světa (2016)
    10
    Po dlouhé době jsem zase viděla animovaný film a jsem naprosto spokojená. Chytlavé písničky, zajímavý příběh, který mě hodněkrát překvapil, vtipnost.. Moc jsem si to užila a už se těším na další animovaný film, kterým mě disney určitě v krátké době překvapí :)
    Dunkerk
    Dunkerk (2017)
    9.5
    Dunkerk jsem viděla v imaxu a musím říct, že to stálo za to. Hned od první vteřiny si člověk připadal, jako když je opravdu ve Francii. Hudba tomu ještě přidala, jelikož byla v rytmu zrychleného srdečního tepu. Srdce mi klepalo o 106. Bála jsem se nějakých krutostí a nechutností, ale ukázalo se, že zbytečně.

    Oblíbená díla

    Oblíbení tvůrci