Profilový obrázek

Drixis

David Hanzlík

Komentáře 22

Od nejnovějších
  1. Malý Sheldon
    Malý Sheldon (2017)
    9
    Malý sheldon je příjemným navázáním končící serie Teorie velkého třesku. Na její úspěch pravděpodobně nikdy nenaváže. Vidíme v něm příběhy malého Sheldona tak, jak je velký Sheldon vyprávěl svým kamarádům z BBT. Obsazení herců je velmi příjemné, podobné nastávajícím postavám, což ocenuji. Herečka která zdtvárnila Sheldonovu matku, je dcetou Sheldonovi matky v BBT. Zatím jsem viděl jen první serii, již sleduji druhou a stále se bavím.
    • herecké obsazení
    • vtipná návaznost na BBT přesto z ní uplně netěží
  2. Králové léta
    Králové léta (2013)
    9.5
    Skvělý film který poukazuje na problém dospívání a porozumnění rodičům, kteří se snaží být dobrými přáteli, ale bohužel to nejde. Zkouška přátelství i v době puberty a hledání prvních lásek.
  3. Příchozí
    Příchozí (2016)
    9.5
    Film po dlouhé době, kde se po mimozemšťanech hned nestřílí. Dějově velmi povedené, od prvních kroků zjištění komunikace až po konečné rozuzlení.
  4. Velká čínská zeď
    Velká čínská zeď (2016)
    6
    Film těží hlavně z jeho skvělých efektů a akce. Dějově nění nijak zvláště složitý a je celkem předvídatelný. Každopádně nemohu řící, že by vyl film špatný.
  5. Vzkříšení démona
    Vzkříšení démona (2015)
    4.5
    Dle upoutávek jsem čekal od filmu více. Zklamání na celé čáře, film je pomalý, předvídatelný, nikterak strašidelný. Několik lekaček typu vyskočím z boku, vyskočím ze stropu ve filmu najdete, ale to je vše pro mě zklamání
  6. Hvězdy nám nepřály
    Hvězdy nám nepřály (2014)
    9
    Emotivní, dojemný, svěží, humorný, překvapující atd. Hvězdy nám nepřáli vypráví dojemný příběh, který chytne za srdce snad každého, kdo ho má na pravém místě. Potkali se, zamilovali a hvězdy jim nepřáli. Jeden z mála filmů, který vás po zhlédnutí donutí přemýšlet dál. Doporučuji všem.
  7. Mortdecai: Grandiózní případ
    Mortdecai: Grandiózní případ (2015)
    5.5
    Možná jsem na film šel v nevhodnou dobu po práci, nebo nejsem příznivcem humoru, kterým disponuje. U filmu jsem se zasmál nanejvýš 3x, Deepův výstup už je tak ohraný, že člověk přesně odhadne jeho mimiku dopředu.
  8. Terra Nova
    Terra Nova (2011)
    8
    V seriálu se odráží rukopis S.Spielberga. Bohužel byl seriál pro televizi až moc nákladný s stopla ho po 1. sérii. Efekty a prostředí je perfektně zpracované. Seriál je směsicí Ztracených a Jurského parku. Škoda, že nebyli další série. Docela namíchne.
  9. Průměrňákovi
    Průměrňákovi (2009)
    9.5
    Osvěžují komedie z prostředí Americké rodiny střední třídy. Frankie je matka která se snaží vést své děti nějakým směrem, mike je otec, který má autoritu a vždy dá nápadům své ženy zelenou, axl je tenager, pro kterého je jeho pověst vším ale uvnitř je lidský a pro rodinu by udělal vše. Sue je naivní optimistka, kterou nic nerozhodí ani to, že jí nepřijmou ani do jednoho sportovního kroužku ale nevzdává se. A nakonec malý Brick, milovník knih velmi inteligentní, praktický život mu ale nic neříká :D doporučuji stáhnout je to klidná komedie, která vás dostane
  10. Ladíme!
    Ladíme! (2012)
    8
    Jelikož jsem milovníkem hudby, a všech filmů kde je použitý ať už pop, hip hop, radio hits atd... film se mi líbil. Příběh není nijak komplikovaný, co by jsem čekali od americké tens komedie z prostředí vysoké. Nicméně se zde někdy od srdce zasmějete.
  11. Machři
    Machři (2010)
    6
    Film je průměrnou komedii A. Sandlera. Pryč jsou doby, kdy jste se u jeho komedií lámali smíchy. Nápady prostě docházejí. Nicméně se jedná o slušnou oddechovku, pokud nechcete přemýšlet nad dějem. Zasmějete se, pobavíte ale to je asi tak vše, děj nula.
  12. Jurský park 3
    Jurský park 3 (2001)
    8
    Třetí díl Jurského parku byl rozhodně lepším scénárenským dílem než předchozí. Opět se ocitáme na ostrovech, děj plyne rychle a svižně. Je zde vidět vliv přírody na již rozpadlé budovy a drobet se vracíme do prvního dílu, kde bylo vše krásné a nové, přestože jsem na jiném ostrově.
  13. Jurský park
    Jurský park (1993)
    9.5
    Vidět v roce 1993 oživlé dinosaury? Steven Spielberg převedl tyto prehistorické tvory na stříbrné plátno s maximální elegancí, vtipem, výpravou a nakonec i geniální hudbou, kdo by neznal úvodní znělku Jurského parku. Nejen obsazení herců, ale i jejich herecké výkony udělali tento film už kultovním kouskem.
  14. Kameňák 4
    Kameňák 4 (2013)
    3
    Opakování je matka moudrosti. To ale neplatí pro Kameňák 4. Z. Troška věděl kdy přestat. Vtip občas vytvoří úsměv na tváři, nikoli z důvodu vtipu ale trapnosti. Zakomponování školáků do komedie nebyl špatný nápad, bohužel jejich chování připomíná puberťáky maximální úrovně s nulovou inteligencí.
  15. Babovřesky
    Babovřesky (2013)
    4.5
    Hodně průměrná komedie Z. Trošky, která měla možná navázat na velmi oblíbenou trilogii Slunce seno .... . V některých pasážích se zasmějete, ale to je tak vše, film na den, kdy nechcete přemýšlet a jen se dívat. V určitých scénách je vidět síla vesnice, kde se každý zná a aniž by si zjistil okolnosti drbe, drbe a drbe.
  16. Zlodějka knih
    Zlodějka knih (2013)
    9.5
    Nádherně natočený, emotivní, plný síly knih a slov. Příběhy z prostředí 2. světové války nejsou mým oblíbeným žánrem. Tento je ale odlišný. Každý si musí udělat svůj vlastní obrázek. Doporučuji přidat na seznam filmů. Kdo neuvidí nepochopí.
  17. Millerovi na tripu
    Millerovi na tripu (2013)
    9.5
    Naprosto silena komedie u ktere vam nespadne usmev :) originalni a usmevne. Skvely vyber hercu. Drogovy dealer vytvori fiktivni rodinku aby prevezl z mexika mensi mnozstvi drog ( opravdu mensi ) behem jejich cesty se ale pomalu zblizuji a zacinaji se citit jako opravdova rodina :)
  18. Forrest Gump
    Forrest Gump (1994)
    9.5
    Film ze ktereho si kazdy divak vezme sve, pouceni, silu vule, lasku, nadeji, pratelstvi a spoustu dalsiho. Tom Hanks je v hlavni roli forresta nezapomenutelny. Vzdy se na tento film rad podivam opakovane.
  19. Vlk z Wall Street
    Vlk z Wall Street (2013)
    9.5
    Leonardo DiCaprio v tomto filmu jen září. Bohužel to nestačí na to abych filmu dal více procent. V první části jsem nevěděl jestli se nudím, nebo mi to baví, vždy jsem se probral při slově FUCK. Teprve druhá část začíná mít spád a o vtipné scénky viz. (schodiště) nebudete mít nouzi. Každopádně hodnotím film kladně. Jelikož natočit něco takového, neni nic lehkého.