Profilový obrázek

Drixis

David Hanzlík
366

Mým hlavním zájmem je fotografování. Když si ale chci odpočinout, rád se podívám na jakýkoli film. Nedám na recenze. Milion diváků, milion názorů.

Česká republika



    Malý Sheldon
    Malý Sheldon (2017)
    9
    Malý sheldon je příjemným navázáním končící serie Teorie velkého třesku. Na její úspěch pravděpodobně nikdy nenaváže. Vidíme v něm příběhy malého Sheldona tak, jak je velký Sheldon vyprávěl svým kamarádům z BBT. Obsazení herců je velmi příjemné, podobné nastávajícím postavám, což ocenuji. Herečka která zdtvárnila Sheldonovu matku, je dcetou Sheldonovi matky v BBT. Zatím jsem viděl jen první serii, již sleduji druhou a stále se bavím.
    • herecké obsazení
    • vtipná návaznost na BBT přesto z ní uplně netěží
    Králové léta
    Králové léta (2013)
    9.5
    Skvělý film který poukazuje na problém dospívání a porozumnění rodičům, kteří se snaží být dobrými přáteli, ale bohužel to nejde. Zkouška přátelství i v době puberty a hledání prvních lásek.
    Příchozí
    Příchozí (2016)
    9.5
    Film po dlouhé době, kde se po mimozemšťanech hned nestřílí. Dějově velmi povedené, od prvních kroků zjištění komunikace až po konečné rozuzlení.
    Velká čínská zeď
    Velká čínská zeď (2016)
    6
    Film těží hlavně z jeho skvělých efektů a akce. Dějově nění nijak zvláště složitý a je celkem předvídatelný. Každopádně nemohu řící, že by vyl film špatný.

    Oblíbená díla

    Oblíbení tvůrci