Profilový obrázek

jalovec7

412

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Česká republika



    Babylon Berlín
    Babylon Berlín (2017)
    9.5
    Jestli hledáte extrémně rozsáhlý příběh románového charakteru, tak Babylon Berlín je ta správná volba. I vedlejší postavy mají velice zajímavý příběh, o hlavní příběhové lince ani nemluvě. Jak německá produkce dokázala udělat takhle úžasnou výpravu a připravit skvělý cast mi bude asi navždy záhadou (možná dopomohlo HBO).
    Solo: Star Wars Story
    Solo: Star Wars Story (2018)
    8.5
    Navzdory tomu, že se rozhodně nepovažuji za fanouška série, mě tento film neuvěřitelně oslovil. Díky tomuto filmy jsem zhlédl všechny ostatní díly z této série. Tento film je extrémní úspěch v kategorii přiživování se na úspěšné sérii. Předpokládám, že záměrem bylo doplnit příběh jedné postavy, ale i bez hlubšího kontextu jsem se do příběhu dostal a moc si ho užil .
    Podfukářky
    Podfukářky (2019)
    1.5
    Něco takhle odporného jsem dlouho neviděl. Předělávat film Špinaví prohnilí lumpové z roku 1988 jen na základě toho, že všechny postavy změní pohlaví a vše ostatní zůstane stejné, je naprosto ubohý pokus o vytáhnutí peněz z diváků. To, co v původní verzi fungovalo, se zde povedlo naprosto zadupat a tvůrci nepřišli s vůbec ničím novým.
    Mission: Impossible - Fallout
    Mission: Impossible - Fallout (2018)
    9
    na to že se mi vlastně nelíbí žádný z této roztahané serie filmů, sem z falloutu nadšený, krom první dílu který šel dokoukat, je vše ostatní jen odpad. ale tohle... napostá a úplná změna. má to smysl,příběh... což je příjemná změna a pod 90% hodnotit nejde. trvalo to šest dílů než je z toho dobrý film ale stálo to za čekání
    Kingsman: Tajná služba
    Kingsman: Tajná služba (2014)
    9
    Naprosté nadšení!!! komedie ze současné doby s britským humorem ( dobře trochu řízli tím americkým) ale i tak naprosto překvapující a okouzlující film. vlastně mi asi nic nevadilo. je to bezva a mín než 85% procent dát nejde. takže jich dám hned devadesát.

    Oblíbená díla

    Oblíbení tvůrci