Profilový obrázek

Prezidentka

Marie Kotková

Komentáře 43

Od nejnovějších
  1. Jak vycvičit draka 3
    Jak vycvičit draka 3 (2019)
    7.5
    I když se i ve třetím díle jedná celkem o povedený film, tak z mého pohledu již bylo dost draků. Musím ale uznat, že se příběh neopakuje a tvůrci pěkně ukončili celou sérii. Jen doufám, že nikdo už nepřijde s nápadem pokračovat s příběhem u potomků hrdinů.
  2. Instant Family
    Instant Family (2018)
    8.5
    Jednoduchá americká komedie, se sympatickým Markem Wahlbergem. Film, který ničím vyloženě nepřekvapí a rozhodně neoplývá žádnou velkou originalitou. Prostě dojemná předvídatelná komedie, u které jsem si hezky pobrečela, ale také se upřímně zasmála. Vřele doporučuji.
  3. Stážista
    Stážista (2015)
    9
    Film Stážista mě velmi mile překvapil a musím uznat, že jsem se u něj hodně zasmála. Spojení Roberta De Nira a Anne Hathaway se velmi vydařilo a scénář jim sednul na tělo. Za mě úžasná podívaná, ke které se určitě ještě jednou vrátím a věřím, že i na podruhé mi zpříjemní večer.
  4. Kong: Ostrov lebek
    Kong: Ostrov lebek (2017)
    5.5
    Vyložená popcornovka. Další zpracování klasiky nejnovější technologií a příběh vyprávěn trochu jinak a nutno podotknout, že ne moc poutavě. Následující díl, kde tvůrci postaví proti sobě tuhle opici a Godzillu, snad ani vidět nechci.
  5. Jurský svět (4)
    Jurský svět (4) (2015)
    9
    Asi jsem nebyla jediná, kdo si myslel, že téma Jurských světů je již out a námět je pro současného diváka nezáživný. Jurský svět ale překvapil a film zaujal nejel efekty, ale i vtipným scénářem. Inu Chris Pratt je zaslouženě v kurzu a kam vleze, tam je úspěch.
  6. Strážci Galaxie
    Strážci Galaxie (2014)
    9
    Nečekala jsem tak vtipnou a zábavnou podívanou. Kupodivu mluvící strom a mýval fungují jako naprosto úžasná dvojka aa Marvell se opět vytáhl. Moc se těším na další pokračování a na závěrečné propojení s avengers. Snad nás tvůrci nenechají čekat moc dlouho.
  7. Orel Eddie
    Orel Eddie (2016)
    8.5
    Krásnej sportovní film, který hodně potěšil a bavil. Hodně mě pobavil vtipný odkaz na jamajské bobisty (film Kokosy na sněhu). Ale když se Hugh Jackman zapálil cigaretu, tak je to prostě Wolverin a to mu už nikdo neodpáře, ani on sám, ať se snaží sebevíc.
  8. Hodinový manžel
    Hodinový manžel (2014)
    2
    Další český, nudný, slabý a vyloženě hloupý experiment s nálepkou "komedie". Ve filmu snad nebyl jediný vtipný okamžik. Co tohle jako mělo být?
  9. Duch
    Duch (1990)
    9
    U tohodle snímku jsem brečela jako želva a určitě se na to podívám ještě nekolikrát.
  10. Transcendence
    Transcendence (2014)
    5
    Nejhorší je, když úplně průměrnému sci-fi snímku udělá společnost takovou reklamu, že od návštěvy kina pak čekáte hrozně moc a ono to pak nepříjde. Necítili byste se pak podvědeni jako jsem se cítila já?
  11. Mortdecai: Grandiózní případ
    Mortdecai: Grandiózní případ (2015)
    6
    Opět úžasný Johnny Depp, půvabná Gwyneth Paltrow, okouzlující Ewan McGregor a drsný Pual Bettany. Na Mortdecail: Grandiózní případ se někdy v televizi podívám ráda znovu a i v kině to bylo naprůměrné pokoukání.
  12. Hacker
    Hacker (2015)
    2
    Tohle bylo tak špatné. Hemsworth jako super ajťák-hacker je prostě "divnej", určitě je dobrej herec, ale tohle jsem mu nevěřila.
  13. Klub poslední naděje
    Klub poslední naděje (2013)
    9
    Příjemná poodívaná a hezký filmový zážitek v kině. Oskar za hlavní herecký výkon zasloužený. Pan Matthew McConaughey přestal šaškovat před kamerou a konečně začal hrát.