Profilový obrázek

Ciiiri

Lucie
949

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Praha, Hlavní město Praha, Česká republika



    Princezna z cukrárny
    Princezna z cukrárny (2018)
    6.5
    Mám ráda vánoční filmy. Proto si tento film zaslouží nějaký ten bod navíc už jen za to. Byl to první vánoční film, který jsem letos viděla. A tak to byla celkem rána. Tento vánoční film je opravdu hodně velká "slaďárna" - romantika jak v pohádce. Takže toho bylo na mě trochu moc. Ale k Vánocům to patří a líbil se mi. Ale asi ho doporučuji jako už nějaký další v pořadí, to už vám tolik nepřijde... A tak týden před Vánoci... To budete i v té plné náladě. Akorát ještě upozorňuji, že budete čekat "princeznu z cukrárny", ale směr filmu byl trochu jiný... Doporučuji také druhý díl.
    Godzilla II Král monster
    Godzilla II Král monster (2019)
    7.5
    Tak já jsem viděla jedničku, a dvojka hezky navazuje. Je pravda, že jí člověk nemusí vidět. Ale je to lepší. Film jako takový se mi celkem líbil. Nejsem, ale zarytý fanoušek Godzil. Líbil se mi film jako takový. Hezká monstra, hezké efekty, příběh... no, hmm, ušel. Osobně se mi hrozně líbil Ghidorah. Nádherné hlavy a opravdu pěkně provedený. Naopak mě velice zklamalo, že ostatní monstra moc prostoru nedostala. Jo a moooc děkuji za projekci od Kinoboxu ;-)
    Avengers: Age of Ultron
    Avengers: Age of Ultron (2015)
    8.5
    Film je super. Jako každá Marvelovka. Já jsem možná čekala trochu více. Ale oni si potřebují připravit místo na další filmy - díly. Je to pochopitelné. Ale film rozhodně doporučuji. Doporučuji vidět filmy s tím související, poté to lépe zapadá. Za mě, ale fakt super.
    Avengers: Infinity War
    Avengers: Infinity War (2018)
    9.5
    Myslím, že to bylo očekávající a moc hezký film - díl. Jako Marvelovka je tutovka. Naprosto boží jak dokázali vše sloučit, všechny známé postavy... Byl jeden z nejlepších filmů. Určitě mohu doporučit, ale je dobré před tím vidět ty filmy předcházející...
    Avengers: Endgame
    Avengers: Endgame (2019)
    9
    Jako film byl super. Perfektní. Myslím, že hodně lidí čekalo trochu něco jiného - já vlastně také... Ale ono to není tak jednoduché, vzhledem k předchozím dílům... Myslím, že bylo zajímavé a rozhodně dejme tomu originální. Rozhodně doporučuji, užijete si to.

    Oblíbená díla

    • Plakát 1
    • Plakát 2
    • Plakát 3
    • Plakát 4

    Oblíbení tvůrci